Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. augusta 2018, 22:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Young Thug spolupracuje s Eltonom Johnom. Na verejnosť nechtiac unikol hit roka

HUDBA ELTON JOHN
Uložiť Uložené

Raper a spevák sa osobne stretli ešte pred dvoma rokmi, no o slovo sa spoločne prihlásili až dnes po tom, čo nechtiac unikol remix na Eltonovu vec Rocket Man.

Young Thug pred pár dňami vydal skvelý album Slime Language, ktorý je s veľkou pravdepodobnosťou ašpirantom na zahraničný projekt roka. Ak si ho zatiaľ nepočul, tak to určite okamžite naprav, no ešte pred tým tu máme jednu dôležitú informáciu. Všetko sa to začalo fotografiou starou približne dva roky, na ktorej stojí vedľa rapera z Atlanty nestarnúci spevák Elton John

Vtedy sme všetci, pochopiteľne, boli zvedaví na ich spoluprácu, čo sa síce, žiaľ, nestalo, no zároveň sme stihli na fotografiu zabudnúť a opadli aj očakávania. Už vtedy sa Elton pre Noisey jasne vyjadril, že si Thuggerovu prácu cení a uznáva ho. Po pár dlhých mesiacoch ticha sa však dnes z ničoho nič objavila na Soundcloude plnohodnotná verzia duetu. V skutočnosti ide o remix na vec Rocket Man, kde spevák figuruje aspoň na vokáloch. 

Young Thug určite nemal v pláne skladbu vydať, keďže po pár článkoch od veľkých médií okamžite z internetu zmizla, no našťastie sa našiel prezieravý fanúšik, ktorý ju dokázal stiahnuť a uverejniť na Youtube. Snáď to teda stihneš aj ty, keďže ide o adepta na skladbu roka. 

  

Domov
Zdieľať
Diskusia