Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. augusta 2018, 13:59
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Young Thug vydáva album, ktorým sa opäť prekonáva. Vypočuj si jeden z najzáživnejších rapových projektov roka

HUDBA
Uložiť Uložené

Na albume sa vyskytuje kvantum hostí, z ktorých však žiadny nesklamal.

Young Thug vydal včera o polnoci, na svoje narodeniny, kompilačný album svojho labelu Young Stoner Life s názvom Slime Language. Album bol oznámený iba na začiatku augusta, kedy spolu s bookletom zaslal niekoľkým hudobným redakciám hady v teráriu. Ako sa jeho zvuk zmenil od aprílovej krátkohrajky Hear No Evil?

 

A post shared by Young Thug (@youngthug) on

Už na začiatku ťa skladba Tsunami naladí na Thuggerovu pozitívnu vlnu. Chytľavý prednes na príjemnom inštrumentáli je skvelým introm pre jeho album.

Tracklist obsahoval množstvo mien z Jefferyho labelu a blízkeho okolia, ktorých v našich končinách mnohí ani neregistrujú. Už na druhej skladbe ťa však z omylu vyvedie skvelá sloha jeho bývalej priateľky Jerriky Karlae.

 

A post shared by Young Thug (@youngthug) on

To, prečo si však fanúšik pustil tento album, je Thugovo neustále prekonávanie seba samého a posúvanie sa do nepreskúmaných polôh svojich schopností a hlasu. Dokazuje to hneď na tretej stope Gain Clout, na ktorej predvádza vtipné bars prostredníctvom šialeného flowu, ktorý dozaista nie je stráviteľný pre každého.

Ďalej album prechádza rôznorodými štýlmi, pričom každá skladba znie odlišne a album zároveň ucelene.

Skladba It's A Slime s Lil Uzim Vertom bola bez potrebnej diskusie jednou z najočakávanejších, svoj potenciál však nenaplnila podľa našich predstáv. Obaja sa tu vyskytujú vo svojich typických polohách, tým pádom nás teda neprekvapila.

Akýmsi zadosťučinením je však hneď nasludujúci Scoliosis s chorálnymi vokálmi.

 

A post shared by Young Thug (@youngthug) on

Skvelú slohu si tu odbil tiež pomerný nováčik Jacquees, ktorý prerazil do povedomia verejnosti skladbou B.E.D. z minulého roka a iba pred dvoma mesiacmi debutoval so svojím albumom 4275. Záležitosť Slimed In ukončuje album na úrovni, čomu okrem Thuggerovho galaktického prejavu dopomáha ukľudňujúci hlas undergroundového rapera Nechieho.

Domov
Zdieľať
Diskusia