Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. septembra 2018, 14:41
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tekashi sa v novom videoklipe zamiloval do obrovských zadkov. Bude jeho rozlúčka s letom konkurovať najväčším hitom?

HUDBA
Uložiť Uložené

6ix9ine pred pár dňami na svojom Instagrame tvrdil, že vydá obrovský hit, ktorý bude opäť útočiť na prvé priečky. Podarilo sa mu to?

Kontroverzný Tekashi síce má veľa rečí, no aspoň patrí medzi aktívnych interpretov a svojich fanúšikov relatívne často zásobuje novými skladbami. Zároveň môžeme očakávať, že sa v jeho prípade rozbehne aj vlna spoluprác s kolegami, ktorí už asi pochopili, že ho musia brať ako súčasť zámorského hudobného priemyslu. 

Pred pár dňami 6ix9ine na svojom Instagrame oznámil, že sa chystá vydať novinku BEBE, ktorá bude opäť búrať internet podobne ako predošlé bangre. Výsledku sme sa dočkali včera a asi sa zhodneme, že sme mali výrazne iné očakávania. Letná záležitosť v španielčine nedostala ideálny timing a my budeme zvedaví, či vôbec v rebríčkoch Billboardu a na streamovacích službách zabojuje o prvú desiatku.

Pár hodín po vydaní uzrel svetlo sveta aj sprievodný vizuál, ktorý, žiaľ, neprekvapil, no zároveň vhodne dopĺňa atmosféru. Veľké zadky, more, bazény a šampanské... takže chýba už len spevák Pit Bull. Nuž, najlepšie asi bude, keď si názor urobíte sami.

Domov
Zdieľať
Diskusia