Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. augusta 2018 o 19:24
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Johnny English sa vracia. Dementného agenta v novom traileri popletie virtuálna technika a zase raz narobí bordel

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Rowan Atkinson sa vracia k obľúbenej postave tajného agenta, ktorý síce zachraňuje svet, avšak mimoriadne hlúpym spôsobom.

Dlhý čas sme o Johnnym Englishovi nepočuli. Bolo to hlavne kvôli tomu, že snímka nemala bohvieako silný marketing z hľadiska propagácie a reklamnej stránky. 

Znamenalo to oveľa menej trailerov, ukážok, prehlásení a vlastne všetkého s týmto projektom spojeného. Dnes sa to však mení.

Focus Features totiž do sveta vynáša čerstvý trailer s množstvom doteraz nevidených scén. Zdá sa, že istú rolu v nových dobrodružstvách tajného agenta zohrá aj moderná technológia, konkrétne VR. 

My sme už z tohto humoru asi vyrástli, ale ak sa niekto dokáže preniesť do detských čias a ak humor dokáže nakoniec niečím prekvapiť, môže to byť neškodná zábava. 

Do nového dobrodružstva sa nešikovný agent Johnny English dostáva vo chvíli, kedy je povolaný ako posledná nádej národnej tajnej služby.

Prostredníctvom kybernetického útoku sa neznámemu páchateľovi podarilo odhaliť identitu všetkých agentov v službe a Johnny sa ako vyslúžený špión v dôchodku musí vrátiť k svojim starým taktikám a obávaným schopnostiam. 

O réžiu tretieho dielu sa postaral David Kerr (Judge John Deed, Inside No. 9) a scenár napísal William Davies. Zábavu nám okrem Atkinsona pripravia herci a herečky, ako Ben Miller, Olga Kurylenko, Emma Thompson či Jake Lacy.

Premiéra v českých i slovenských kinách pripadla na 25. októbra (říjen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia