Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. augusta 2018, 2:59
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Po FEFE príde BEBE. Tekashi 6ix9ine oznamuje ďalší hit, zverejňuje ukážku a spomína aj Drakea

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Dúhovému raperovi dlho pokorné správanie nevydržalo a spoločne s oznámením novej skladby pridáva aj ďalšie odvážne vyjadrenia.

Aj keď sme si mysleli, že po všetkých tých udalostiach sa už Tekashi 6ix9ine upokojí a konečne zaradí medzi zvyšok kolegov ako súčasť hudobného priemyslu, možno sme sa mýlili. Dokazujú to jeho aktuálne vyjadrenia, resp. príspevky na Instagrame, ktorými sa opäť uchádza o pozornosť širokého (a nielen svojho) publika.

Extrémne úspešné FEFE s Nicki Minaj pochopiteľne vyvolalo bujaré diskusie a všimol si ho aj samotný Drake, ktorý sa s ním predbiehal v prestížnych rebríčkoch Billboardu a na streamovacích službách s vecou In My Feelings. Raper z Toronta Tekashiho vysmial a aj keď pôvodná reakcia dúhového kolegu bola no more beefs, asi to v skutočnosti pravda nebola.

Dnes sa na Tekashiho Instagrame objavila ukážka novej skladby BEBE, ktorá by mala uzrieť svetlo sveta už o pár dní, teda presne 31. augusta. Už po pár sekundách vám bude jasné, že pôjde o vec z iného, skôr latino súdka a hosťovať bude Anuel AA.

Pár desiatok minút na to pristála na Danielovom profile ďalšia fotka, teda skôr oznam, kde autor píše, že sa nevie dočkať ďalšej platiny a pohľadu na tváre fanúšikov aj hejterov. V popise ešte prilieva a tvrdí, že je "hottest in the game".  Fanúšikov posiela, nech si ešte idú vypočuť Drakea, kým nový singel vyjde. Ty nám daj pokojne vedieť, či sa na novinku na základe ukážky tešíš a či si myslíš, že by mohol byť konflikt s Champagne Papim reálny.

Domov
Zdieľať
Diskusia