Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. augusta 2018, 11:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rihanna zverejňuje zábery zo štúdia. Dočkáme sa v tomto roku avizovaného dvojalbumu?

HUDBA RIHANNA
Uložiť Uložené

Všetko nasvedčuje tomu, že barbadoská kráska by mohla v roku 2018 vydať ďalší štúdiový projekt. Prípadne hneď dva.

Rihanna patrí medzi najaktívnejších svetových interpretov, a to platí, aj keď sa práve nevenuje hudbe. Rok 2018 zasvätila účinkovaniu vo filmoch, značke kozmetiky a značke spotného prádla, módnym prehliadkam s kolekciou Fenty a tiež svojim charitatívnym aktivitám. Fanúšikov však pochopiteľne najviac zaujíma, ako to vyzerá s novým albumom, o ktorom sa rozpráva už zopár mesiacov. 

Pre Vogue Riri prezradila, že má v pláne v tvorbe pokračovať a následne sa ešte vynorili informácie o dvojalbume, pričom jeden by mal byť určený na predbiehanie sa v rebríčkoch so svojimi kolegami a ten druhý by mal byť experimentálny. Kráska z Barbadosu naznačila, že by sa chcela priblížiť reggae žánru.

Relevantné zahraničné portály ako Rolling Stone či Elle prichádzajú s vyjadrením od člena "Rihanna tímu", ktorý prezradil, že zhromaždili už približne 500 rôznych producentských nahrávok a tie budú teraz selektovať. Všetky doterajšie dohady pred pár hodinami samotná speváčka podčiarkla videami na Instagrame, kde je jasne vidieť, že je práve v štúdiu a chystá novú hudbu

Odporúčané
Súboj outfitov: Jennifer Lopez alebo Rihanna? Vyber, ktorá popdiva predviedla na týždni módy lepší look  Súboj outfitov: Jennifer Lopez alebo Rihanna? Vyber, ktorá popdiva predviedla na týždni módy lepší look 23. januára 2024, 12:17

Keďže album Anti vyšiel ešte v úplnom úvode roka 2016 a u Rihanny sú fanúšikovia zvyknutí na intenzívnejšiu hudobnú aktivitu, všetko nasvedčuje tomu, že v najbližších mesiacoch sa dočkáme oficiálneho oznámenia projektu.

Rihanna zverejňuje zábery zo štúdia. Dočkáme sa v tomto roku avizovaného dvojalbumu?
Domov
Zdieľať
Diskusia