Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. augusta 2018, 11:34
Čas čítania 0:00
Sona O.

Firma Crocs zatvorila poslednú pobočku v Taliansku. Skončí sa éra nevkusných topánok?

MÓDA CROCS
Uložiť Uložené

Milovaná aj nenávidená značka Crocs má pred sebou nejasnú budúcnosť.

Od vzniku značky Crocs hádam nikto nevytvoril kontroverznejšiu obuv. Vďaka svojej pohodlnosti a praktickosti si vyslúžila veľa priaznivcov, no nevkusné prevedenie odsúdilo značné množstvo módnych znalcov aj laikov. Určite sa nejedná o esteticky najpríjemnejší módny kúsok, no za svoju éru výroby si značka získala veľa stálych zákazníkov.

Preto je pre mnoho ľudí nepochybne šokujúce, že sa firma rozhodla zavrieť svoju poslednú manufaktúru v Taliansku. Stalo sa tak krátko potom, čo zavreli pobočku v Mexiku

Firma Crocs zatvorila poslednú pobočku v Taliansku. Skončí sa éra nevkusných topánok?
Zdroj: Flickr (Emran Kassim)

Niektorí užívatelia sociálnych sietí začali panikáriť a internetom sa šírili správy ako: "Zachráňte naše Crocs!" alebo: "To vážne majú Crocs toľkú drzosť zavrieť potom všetkom, čo sme spolu prežili?"

Ľudia sa zjavne svojich obľúbených šľapiek odmietali vzdať, no vedenie firmy ich veľmi rýchlo upokojilo. "FALOŠNÝ POPLACH! Nikam nejdeme!" napísali na svojom účte na Twitteri. 

Crocs sa priznali, že svoje manufaktúry zavreli kvôli vyššiemu zisku a väčšej produktivite. Očakávaný obrat je 240250 miliónov dolárov. Aké iné možnosti výroby však firma má, zatiaľ neuviedla, preto nie je jasné, kam sa ich manufaktúry presunú.

Iba nedávno prišla na trh s novým výstrelkom - šľapkami s vysokým podpätkom. Áno, vyzerajú tak zle ako aj znejú.


Domov
Zdieľať
Diskusia