Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. augusta 2018, 14:28
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Trippie Redd vydáva debutový album, ktorý mieša RnB, rockový zvuk i oldschoolový boom bap

HUDBA
Uložiť Uložené

Bláznivý interpret s charakteristickými farebnými vlasmi si pre fanúšikov pripravil naozajstné majstrovské dielo.

Iba devätnástročný americký raper Trippie Redd, ktorý sa počas svojho krátkeho pôsobenia na hudobnej scéne dokázal zaradiť medzi najvyhľadávanejšie a najskloňovanejšie mená súčasnosti, dnes vydal svoj debutový štúdiový album s názvom Life's a Trip. Album doprevádza farebný psychadelický obal a originálny sound, v akom by sa mal niesť hip-hop v roku 2018.

 

Příspěvek sdílený 14 (@trippieredd),

Bláznivému interpretovi na albume hosťujú iba Travis Scott, Young Thug a Reese LAFLARE a jednu z produkcii ošéfoval svetoznámy producent Diplo. Ich spoločná skladba Wish je vonku už dlhšiu dobu a sprevádza ju podarený videoklip, rovnako ako na skladbu Dark Knight Dummo so spomínaným Travisom.

Album je skutočne rôznorodý. Do značnej miery obsahuje Trippieho charakteristické vysoké vokály, ktoré môžeš poznať z vyššie uvedených videoklipov, alebo jeho typické balady o láske, avšak objavuje sa tu tiež pre neho v netradičných polohách. Missing My Idols a Oomps Revenge potešia mnohých prívržencov boombapového soundu a rockovo ladená skladba How You Feel zase fanúšikov ťažkých gitarových riffov. S poslucháčom sa Trippie na albume lúči zasnenou Underwater FlyZone, po ktorej budeš okamžite chcieť viac.

Trippie Redd sa právom radí medzi aktuálne najlepších interpretov. Štúdiovým debutom Life's a Trip dokázal, že vie, ako má vyzerať album, a teší nás, že nepodľahol trendu o niečo úspešnejších kolegov, ktorí vydávajú v tomto roku dlhé albumy, čo sa výrazne odráža na ich kvalite. Život je trip rozhodne radíme medzi to najlepšie, čo sme v tomto roku mali možnosť počuť.

Domov
Zdieľať
Diskusia