Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2018, 14:04
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Z Bratislavy dnes otvorili novú leteckú linku do zaujímavej európskej destinácie. Ukrajinský Ľvov je lákavý klenot

ZAUJÍMAVOSTI UKRAJINA
Uložiť Uložené

Letecká spoločnosť Wizz Air nezaháľa a otvára nové spojenie.

Za posledné roky sa Ukrajina posúvala čoraz bližšie ku Európskej únie. Konečne sa rozhýbali aj letecké spoločnosti, ktoré lietajú z nášho hlavného mesta, pretože nedávno ohlásili nové spojenie s ukrajinským hlavným mestom Kyjev, zatiaľ čo dnes si pre nás Wizz Air pripravil ďalšie prekvapenie.

Z Bratislavy dnes otvorili novú leteckú linku do zaujímavej európskej destinácie. Ukrajinský Ľvov je lákavý klenot
Zdroj: MaxPixel

Do ukrajinského Ľvova budeme môcť lietať z Bratislavy už od 30. októbra a úvodné ceny leteniek sú viac než prijateľné.

Na začiatok si vieš výlet do Ľvova kúpiť od 14,99 eura a cestu si budeš môcť naplánovať veľmi komfortne, pretože linka by mala fungovať až trikrát týždenne. Odlet na Ukrajinu bude vždy v utorky, štvrtky a soboty, pričom Wizz Air vďaka ukrajinskému mestu otvoril už ôsmej linke z našej krajiny.

Mesto Ľvov je so svojimi 800-tisíc obyvateľmi väčšie ako samotná Bratislava a množstvo ľudí ho dokonca označuje za najkrajšie mesto celej krajiny.

Od našich hraníc sa nenachádza vôbec ďaleko a keby si sa bál o bezpečnostnú situáciu, v Ľvove ti samozrejme nehrozí žiadne zvýšené riziko okrem štandardných nástrah ako vreckári či pouliční zlodeji. Až do začiatku druhej svetovej vojny dokonca patril do územia Poľska, takže sa v ňom mieša množstvo kultúr a tradícií.

Domov
Zdieľať
Diskusia