Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. augusta 2018, 20:48
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Čo prezradila o chystanom albume speváčka a raperka Aless?

REFRESHER FRESHNEWS
Uložiť Uložené

Predstavujeme ďalšie pokračovanie seriálu Freshnews, ktorý sa novým dielom pripomína každú nedeľu o 18:00.

Leto je v plnom prúde a nám je jasné, že nestíhaš sledovať úplne všetko, čo sa doma a vo svete deje. Predsa len, aspoň na chvíľku máme možnosť utiecť od povinností a nazvať to dovolenkou. Aj preto počas leta s naším pravidelným seriálom Freshnews nepoľavujeme a zakaždým sa snažíme dať dohromady všetky dôležité udalosti, aby ste sa nemuseli zaoberať ich pracným vyhľadávaním.

Krištof a Deniska si tentokrát pozvali speváčku, resp. raperku Aless, ktorá prezradila čosi viac o tvorbe a plánoch na nasledujúcich pár mesiacov. Zároveň sa dozvieš, na akých festivaloch ju budeš môcť stretnúť a porozprávala nám aj čosi viac o svojom zranení. 

Ako vždy, aj v tomto prípade nájdeš viac informácií v popise videa, kde sa nachádzajú linky na články či videá spomenuté vo Freshnews. Ty nám pokojne napíš, koho by sme mali pozvať ako ďalšieho. Teraz sa už ale pohodlne usaď a dobehni posledných sedem dní. 

Domov
Zdieľať
Diskusia