Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. augusta 2018, 18:02
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Poliaci začali vyrábať vagínové pivo. Využili na to baktérie z pohlavného orgánu dvoch príťažlivých modeliek

ZAUJÍMAVOSTI POĽSKO
Uložiť Uložené

Správny pivár by mal ochutnať akýkoľvek orosený mok.

Fantázii sa pri výrobe piva medze nekladú. Očividne to veľmi dobre vedia aj naši severní susedia z Poľska, kde momentálne do jednej krčmy v Katowiciach uviedli nezvyčajné pivo, ktoré sa jednej skupine bude hnusiť a druhá ho zo zvedavosti rada ochutná.

Pivovar The Order of Yoni vymyslel spoluprácu s dvomi miestnymi modelkami. Človek by si mohol myslieť, že pivovar chcel modelky využiť len na propagáciu nového piva, ale opak bol pravdou. Po diskusii s odborníkmi a gynekológmi podstúpili modelky výter priamo v ambulancii.

Vzorka z pohlavného orgánu bola potom odoslaná do laboratória v Poznani, kde oddelili samotný výter od potrebných baktérií kyseliny mliečnej z vagín. Znie to mimoriadne bizarne, ale modelky už so svojím výtvorom zapózovali aj na Instagrame a prví zákazníci mali možnosť pivo ochutnať.

Pivovar si zrejme povedal, že za výnimočné pivo si bude účtovať aj výnimočnú cenu, a preto majú zákazníci v Katowiciach šancu objednať si fľašu za čosi viac než 5 eur. Štamgast Grzegorz už mal tú česť s vagínovým pivom a aj keď sa na chuť nesťažoval, cena ho odradila natoľko, že mu už druhú šancu nedá.

Odporúčané
Súkromný wellness a bazén ako u hollywoodskych hviezd. Sleduj dokonalý dom v borovicovom lese neďaleko Varšavy Súkromný wellness a bazén ako u hollywoodskych hviezd. Sleduj dokonalý dom v borovicovom lese neďaleko Varšavy 23. februára 2024, 15:30

Pri pití piva sa samozrejme nemusíš báť ani pohlavných chorôb, ako správne spomenuli ľudia v komentároch, pretože modelky boli dopredu dôkladne otestované, aby pri výrobe piva nevznikla žiadna závada.

 

Příspěvek sdílel uživatel @pure.boar,

Domov
Zdieľať
Diskusia