Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. augusta 2018 o 10:33
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Sestry Kardashianové-Jennerové spolu zapózovali v kampani pre Calvin Klein

MÓDA KHLOÉ KARDASHIAN KOURTNEY KARDASHIAN KYLIE JENNER RAF SIMONS
Uložiť Uložené

Calvin Klein povolal slávne sestry, aby pre neho predviedli spodné prádlo a luxusné džínsy.

Sestry Kardashianové-Jennerové sa už po druhýkrát v tomto roku stretli pred objektívom fotoapáratu v rámci rozsiahlej kampane #MYCALVINS od Calvin Klein. Fotografie vznikli ešte v marci, mesiac po tom, ako Kylie priniesla na svet dcérku Stormi, a mesiac pred tým, ako Khloe porodila svoju dcérku True Thompson. Na rozdiel od mladučkej Kylie v predošlej kampani, Khloe pred objektívom svoje bruško neschovávala a vzniklo tak niekoľko emotívnych záberov.

Najslávnejšie sestry na svete predviedli spodné prádlo a džínsy z kolekcií Calvin Klein Underwear a Calvin Klein Jeans od Rafa Simonsa, ktorý je od roku 2016 kretívnym riaditeľom značky. Nohavičky a podprsenky dostali po niekoľkých rokoch odlišný dizajn a kolekcia džínsov sa opäť drží v kovbojskom štýle, ktorý Raf nastavil už pri jeho prvej kolekcii pre Calvin Klein Jeans.

Kolekcie od Calvin Klein, pod ktorými je podpísaný Raf Simons, pokladáme za jedny z najlepších vôbec. Postupom času sa mu naozaj vďaka svojmu renomé a vplyvným priateľom darí značku zaradiť medzi tie aktuálne najvychytenejšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia