Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júla 2018, 15:56
Čas čítania 0:00
Marek R.

Shaqiri si lepšiu premiéru v drese Liverpoolu ani želať nemohol, blysol sa nádhernými nožničkami

ŠPORT LIVERPOOL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ku gólu pridal aj asistenciu.

Tohtoročné leto nám spríjemňovali majstrovstvá sveta vo futbale, no tie sú už, bohužiaľ, za nami, no dlho smútiť nebudeme, keďže najlepšie ligy sveta sa už čoskoro vrátia. Dovtedy však musia tímy doladiť taktiky, dať šancu mladým hráčom či novým posilám v prípravných zápasoch a v sobotu sme boli svedkami hneď niekoľkých zaujímavých duelov.

Jedným z nich bol ten medzi Liverpoolom a Manchestrom United, ktorý sa skončil jasnou výhrou The Reds 4:1 a hoci išlo len o bezvýznamný priateľský zápas, tréner Mourinho neostal svojej povesti nič dlžný a po zápase dával jedno horšie vyjadrenie ako to druhé.

 

Hrdinom Liverpoolu bol jednoznačne švajčiarsky repretentant Xherdan Shaqiri, ktorý v lete posilnil klub prestupom zo Stoke a proti červeným diablom to bol vôbec jeho prvý zápas v novom drese. Hoci sa na ihrisko dostal až v druhom polčase, za tých 45 minút si stihol získať fanúšikov Liverpoolu na svoju stranu.

Najskôr pripravil víťazný gól zápasu Sturridgovi, no a následne samotný Shaqiri zvyšoval na 3:1, keď excelentnými nožničkami prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Veď vychutnajte si to sami.

Domov
Zdieľať
Diskusia