Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júla 2018, 12:01
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Krásna Brazílčanka s amputovanou nohou inšpiruje ľudí po celom svete. Napriek hendikepu má úsmev stále na tvári a športuje každý deň

MOTIVÁCIA
Uložiť Uložené

Ak potrebuješ dávku motivácie, odporúčame ti sledovať Instagram mladej Brazílčanky.

Život sa môže radikálne zmeniť zo sekundy na sekundu. Svoje o tom vie aj 24-ročná Paola Antonini, ktorá šoférovala na Silvestra v roku 2014, keď do nej nabúrala opitá vodička a jej život už nikdy nebol ako pred tým. Po tomto incidente ostala Paolina noha tak rozdrvená, že jej nepomohli ani početné operácie. Lekári sa nakoniec rozhodli, že končatinu jej budú musieť amputovať.

Sympatická Brazílčanka sa však rozhodla, že protézu pred svetom nebude skrývať a snaží sa byť vzorom pre ostatných ľudí s podobným hendikepom. Paola inšpiruje ľudí po celom svete, pretože incindent ju nezastavil v honbe za svojimi snami. Odmalička sa chcela stať modelkou a to sa jej aj podarilo. Všimli si ju rôzne značky ako napríklad Under Armour. Na Instagrame má viac ako dva milióny zanietených followerov, ktorí Paolu sledujú nielen pre jej krásu, ale najmä pozitívny prístup k životu.

Paola sa na fotografiách neustále usmieva, povzbudzuje ostatných ľudí a každý deň športuje. Venuje sa crossfitu, plávaniu alebo tancu a jej život môže byť skutočnou inšpiráciou pre nás všetkých. Medzi jej záľuby patrí aj móda a cestovanie. So svojím priateľom cestuje krížom-krážom po svete a ukazuje, že život s protézou nemusí byť obmedzujúci. Paolina chuť do života je naozaj obdivuhodná. Môžeš sa o tom presvedčiť aj ty, ak ju budeš sledovať na Instagrame

Paola prijala aj stále populárnu #InMyFeelingsChallenge

Domov
Zdieľať
Diskusia