Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júla 2018, 14:48
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Za 1 euro môžeš v Košiciach očumovať ľudí na kúpalisku. Špeciálny lístok na pozeranie ti umožní vstup na 5 minút

ZAUJÍMAVOSTI KOŠICE KÚPALISKO
Uložiť Uložené

Veľmi zaujímavá ponuka z východného Slovenska.

Na Slovensko nikdy nie je núdza o bizarné situácie, o čom sa presviedčame aj pri pohľade na nápis pri vstupe na jedno košické kúpalisko. Fotografiu spred areálu zdieľala vďaka fanúšikovi Viliamovi populárna facebooková stránka Zomri.

Aj keď nápis zrejme vznikol úplne nevinne, bez potrebného kontextu človek nemá šancu prísť na to, že Košičania si vo svojom meste nepestujú silný trend zvrhlíkov a úchylov, ale chceli len potrestať špekulantov.

Na kúpaliská očividne aj dnes prichádzajú ľudia, ktorí pri vstupe tvrdia, že sa chcú len na pár minút pozrieť, či sa im vôbec oplatí kupovať lístok, ale potom už z areálu nevychádzajú a človek by ich našiel v bazéne.

V Košiciach preto zrejme zaviedli pravidlo, podľa ktorého dnu ľudí bez zaplatenia v žiadnom prípade nepúšťajú. Namiesto toho si pýtajú 1 euro aj od tých, ktorí sa vraj chcú len pozrieť. Pri prvom pohľade to však vyznieva tak, že každý úchylák má šancu za euro 5 minút očumovať pekné baby a potom spokojne odísť.

 

Kúpalisko v Košiciach (Viliam) #zomri #zomriofficial #zomrinstagram

Příspěvek sdílený zomriofficial (@zomriofficial),

Domov
Zdieľať
Diskusia