Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júla 2018, 10:35
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

[Diskusia] Prekáža ti, keď tvoja priateľka pridáva polonahé fotky na Instagram?

REFRESHER VZŤAHY
Uložiť Uložené

Už dávno nežijeme v stredoveku, no niektorých mužov môže správanie ich partneriek poriadne vytáčať.

Žijeme v instagramovej dobe a k príspevkom mnohých influenceriek neodmysliteľne patrí aj nahota. Niektorí, predovšetkým ženy, si na svojom tele postavili celú kariéru, no podobne funguje aj modelingový priemysel. Odhaľovanie vlastného tela sa však čoraz intenzívnejšie dostáva aj medzi menej známych ľudí a dejiskom tohto fenoménu je predovšetkým Instagram.

Samozrejme, ľudské telo nikomu nepatrí a takisto nežijeme v stredoveku, kedy by ťa za niečo podobné zrejme ukameňovali, no i tak tu existujú nejaké sociálne normy a zábrany. Jednou z nich môže byť napríklad fakt, ak je dané dievča vo vzťahu, a aj napriek tomu jej aktuálne polonahé fotky kolujú internetom.

Nás teraz zaujíma názor pánov (no pokojne prispej aj ženským pohľadom na vec!), či by im niečo podobné prekážalo alebo aj aktuálne prekáža. Žiadny človek sa, pochopiteľne, nedá vlastniť a o všetkom má plné právo rozhodovať osoba na fotke, no vzťah je možno aj o tom, že daná dvojica spolu zdieľa hromady intímnych momentov a niektoré veci by možno mali ostať medzi nimi. Na takéto veci sa však každý pozerá inak, práve preto ťa vyzývame, aby si nám napísal svoj názor na polonahé fotky zadaných dievčat (a prípadne aj chlapcov), či už to nie je za hranicou a ako by si sa v roli priateľa cítil.

Domov
Zdieľať
Diskusia