Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2018, 12:30
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

V tomto outfite bol Tekashi 6ix9ine na súde. Valentínske Jordany, ružová kravata a XXL košeľa mu na dôveryhodnosti nepridali

MÓDA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Kontroverzný raper opäť neostal svojej povesti nič dlžný. Po prepustení sa na súd vrátil vo veľkom štýle.

O tom, že je Tekashi výstrednou osobnosťou, asi nemusíme diskutovať. Aj vďaka tomu je jeho imidž veľmi ľahko zapamätateľný, čo v konečnom dôsledku určite jeho súčasnej sláve len pomohlo. Pôvodne bol americký raper známy len na Slovensku a v Česku vďaka chalanom z F*CK THEM, no dnes už pozná jeho tvorbu aj občasné výstrelky celý svet. Jeho zatiaľ posledný konflikt s fanúšikom sme už riešili v tomto článku, takže naň plynule nadviažeme. 

Už samotné video, ktoré malo byť dôkazom, do veľkej miery dokazovalo, že Tekashi nebol až tak agresívny a reagoval tak, ako by reagovalo mnoho z nás. Po urgencii situácie jeho právnikmi bol prepustený na kauciu vo výške 150-tisíc dolárov. Následne sa ešte musel dostaviť na oficiálne vypočuvanie k súdu, kde nezaprel svoju povahu rapera. 

Okrem o niekoľko čísel väčšej bielej košele zvolil aj mierne kontroverznú ružovú kravatu, ktorú uviazal presne tak, ako by si to zvládol ty alebo ja. Sudcu určite potešil serióznejšími gaťami, no čerešničkou na torte je určite obuv. Valentínske Retro Air Jordan 12 však outfit farebne dopĺňajú správne, takže sudca nedostal priestor na kritiku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia