Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júla 2018, 22:48
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Viktor Sheen a Jickson hrajú v novom klipe ruskú ruletu

HUDBA
Uložiť Uložené

Zároveň oznamujú, že 27.7. chystajú vydať spoločný album s názvom Grál.

O blízkej spolupráci člena Milion+ Jicksona a Viktora Sheena sa vie už pomerne dlho. Chalani majú na konte zopár spoločných vecí a stihli oznámiť práce na spoločnom hudobnom počine, ktoré teraz vrcholia. Jasným dôkazom je aj skutočnosť, že dnes vydávajú ďalší videoklip a spoločne s ním oznamujú aj dátum vydania. Ten je naplánovaný na 27. júla, teda o necelé 3 týždne. 

Bude niesť názov Grál a my sme veľmi zvedaví, ako bude dvojica znieť na celistvom projekte. Zatiaľ zverejnené single napovedajú, že sa máme na čo tešiť a inak tomu nie je ani dnes. Tento krát sa fanúšikovia dočkali skladby Karusel s hudobnou produkciou od šikovného Day Sixa a aby toho nebolo málo, tak tu hneď máme aj sprievodný vizuál od snáď najlepšieho českého videomakera - Jana Stracha

Zároveň sme si stihli všimnúť, že Viktor sa pravdepodobne chystá skrátiť svoj pseudonym a nebude používať krstné meno, no zatiaľ sa necháme prekvapiť. A rovnako nás bude zaujímať, či sa v dohľadnej dobe stane členom Milion Plus.

Domov
Zdieľať
Diskusia