Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júla 2018, 8:41
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nemec náhodou objavil marihuanovú plantáž počas letu balónom

ZAUJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložiť Uložené

Obyčajný let balónom skončil pre vlastníkov plantáže nepríjemne.

Nemecko nie je v oblasti marihuanovej legislatívy tak ďaleko ako Kanada. Zatiaľ čo v Kanade budeš môcť onedlho fajčiť marihuanu bez strachu z polície, v Nemecku nie je rekreačné užívanie marihuany legálne a samozrejme na tom nie je inak ani jej pestovanie. Neznámi vlastníci menšej plantáže pri nemeckom meste Rostock však nebudú s úsmevom spomínať na to, ako polícia objavila rastliny, ktoré pestovali na odľahlom mieste.

Marihuanová farma bola umiestnená v ťažko dostupnom teréne v rámci prírodnej rezervácie neďaleko spomínaného mesta, takže pešo by ju pri náhodnej prechádzke človek nemal ako objaviť. Nanešťastie, nad mestom sa pred pár dňami vznášal teplovzdušný balón a muž, ktorý sa kochal scenériou z oblohy, narazil pohľadom aj na rastliny marihuany.

Najskôr si myslel, že sa mu to len zdá, avšak napokon zistil, že sa skutočne pozerá na marihuanovú farmu. Majiteľom neponechal pokojný spánok, pretože po pristátí hneď na marihuany upozornil policajtov a všetkých 123 rastlín onedlho skončilo v opatere mužov zákona. Vlastník zatiaľ identifikovaný nebol a nevedno, či sa ho podarí nájsť, ale určite nebude z aktívneho občana z balónu nadšený.

Domov
Zdieľať
Diskusia