Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2018, 11:50
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Móda Refresher: Off-White valcuje slovenskú rapovú scénu a ženy z našich končín si čoraz viac idú high fashion

MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Separ, Petra Macková či Yzomandias vás presvedčia o tom, že našincom nie je móda vôbec ukradnutá.

Časy, kedy bola móda pre slovenskú a českú spoločnost v podstate "tabu", sú už dávno preč a čoraz viac ľudí začína dbať o svoj zovňajšok. Medzi množstvom mladých jedincov s obľubou v obliekaní a sledovaní aktuálnych trendov však svojimi outfitmi vynikajú známe osobnosti bez väčších finančných limitov, čo sa odzrkadľuje na výsledku, pozitívne i negatívne.

Svedčia o tom aj zábery nižšie, kde okrem iných nájdeme napríklad hneď v úvode Majka Spirita, Táňu Pauhofovú či Separa. Všetky nami vybrané tváre sa módou do istej miery živia a nás tak vôbec neprekvapuje, že sú ochotní za jednotlivé kúsky vysoliť stovky/tisícky eur. Či ide podľa vás o dobre investované peniaze, nám môžete napísať skrz komentáre a my sa teraz už presunieme k podstatnému aj so štipľavým bonusom.


Off-White je aktuálne povinnou výbavou všetkých A-čkových raperov na Slovensku, medzi ktorých sa dlhé roky radí aj Majk Spirit. Hlava skupiny H16 najprv počas piatkového koncertu na Hip Hop Žije vytiahla čierno-biely top a deň na to si koncerty ostatných zúčastnených vychutnávala v mikine s maskáčovým vzorom.

 

A post shared by Majk Spirit (@majkspirit) on

Najlepšie sa obliekajúca slovenská športovkyňa nezostala svojej povesti nič dlžná a na potulkách Parížom vytiahla top značky Vetements, tenisky adidas Yeezy Wave Runner 700 a šperky ALO Diamonds či Cartier. Vždy dobre naladená Dominika Navara Cibulková môže byť inšpiráciou pre všetky (zväčša) mladé ženy, ktoré sa neboja s módou experimentovať.

NobodyListen sí získal pozornosť módneho domu Dior, ktorý ho pozval aj na svoju parížsku prehliadku ku kolekcii jar/leto 2018 odohrávajúcu sa pred pár týždňami. Spoločnosť obľúbenému producentovi, DJ-ovi a taktiež organizátorovi udalosti Addict robila krásna partnerka Teri Hodanová, pričom obaja mali na sebe oblečené výhradne kúsky od francúzskej značky.

 

A post shared by NobodyListen (@nobodylisten) on

Pár hodín predtým však Jakub nasával atmosféru francúzskej metropoly v jednoduchom čierno-bielom outfite doplnenom o vzorované tenisky od  Converse Christian Dior.

 

A post shared by NobodyListen (@nobodylisten) on

 

A post shared by NobodyListen (@nobodylisten) on

Pýchou nášho národa nie sú len skvelí športovci, ale taktiež krásne ženy, z ktorých mnoho sa presadilo v rámci modelingu. Jednou z nich je taktiež dlhonohá plavovláska Adriana Čerňanová. Na zábere nižšie si vychutnávala talianske pobrežie Liguria len v ľahkých šatách a bielych teniskách.

Raper Yzomandias v mikine domácej značky My Dear Clothing, košeli Burberry a teniskách Off-White x Nike, konkrétne modelom Blazer. Najrelevantnejšie obliekajúci sa český interpret nesklamal.

 

A post shared by Yzomandias (@yzomandias) on

Každý, kto sa aspoň trochu vyzná, vie, že Leoš Mareš je obrovským fanúšikom Ferrari. Láskou k rýchlym automobilom však disponuje aj moderátorová manželka Monika, s ktorou nechýbali na zjazde konajúcom sa v horskom prostredí. Vysoká tmavovláska pracujúca v módnom odvetví vsadila na nadrozmernú bundu Balenciaga a ikonické adidas Stan Smith.

TTAPPLE sme už mnohokrát označili za naše obľúbené jabĺčko, ktoré v obdobných článkoch nesmie chýbať. Tentokrát sme vybrali záber poskladaný z prevažne neznámych značiek, ako napríklad Are you I am alebo I am Gia doplnený o opasok Alyx a slnečné okuliare Nike, čo znie zvláštne, že?

 

A post shared by TTAPPLE.com (@ttapple) on

Košický producent, DJ a v neposlednom rade taktiež raper počas točenia klipu ku skladbe Super stihol taktiež zopár záberov, o ktoré sa postaral Lousy Auber. Dalyb opäť vsadil na obľúbené Supreme v podobe mikiny a šatky, nohavice Diesel či tenisky Balenciaga. Kombinácia streetwearu a high fashion ako lusk milí čitatelia, alebo?

 

A post shared by D L Y B (@dalybhahacrew) on

 

A post shared by D L Y B (@dalybhahacrew) on

Vo svete máme minimálne dve influencerky, o ktorých vieme a ktoré svojim módnym vkusom jednoducho prerástli naše dve malé krajiny. Prvou je tmavovlasá Andy Csinger. Minimalizmus a jednoduchosť milujúca blogerka žije už dlhšie časové obdobie v Austrálii, kde patrí medzi elitu v tom, čo robí. Veľmi ťažko sa nám vyberal len jeden outfity šikovnej Slovenky, ale nakoniec sme sa rozhodli.

P.S. - Áno, ide o rovnaký outfit, akurát na druhom zábere Andy vystriedala topánky Gucci za vysoké podpätky od Tonyho Bianca.

 

A post shared by ANDY CSINGER (@andicsinger) on

 

A post shared by ANDY CSINGER (@andicsinger) on

Atraktívnu herečku menom Táňa Pauhofová azda nemusíme nikomu predstavovať . Vychutnajte si ďalšiu fotografiu z portfólia Lousyho Aubera, na ktorom má čoskoro 35-ročná hviezda oblečené voľné nohavice od Jakuba Polanku.

 

A post shared by LOUSY (@lousyauber) on

Druhou slovenskou influencerkou, ktorá si podmanila Austráliu, je Petra Macková, s ktorou vám veríme už čoskoro prinesieme aj plánovaný rozhovor. Outfit nižšie sympatická Pepa vyskladala z kúskov od Nehera, Neuw Denim a Chanel. Nevieme ako vy, ale my dávame 10/10.

 

A post shared by Petra (@pepamack) on

Značkou Off-White sme dnešný článok začínali a budeme ho ňou aj končiť, keďže, ako sme už uviedli, ide o aktuálne povinnú výbavu A-čkových interpretov z našich končín. Separ na tohtoročné Hip Hop Žije vytiahol top z najnovšej kolaborácie medzi Virgilom a Nike a taktiež AJ 1 UNC v úprave od uvedeného dizajnéra. Žiadnemu pozornému oku neujde ani Coin Case od Louis Vuitton.

 

A post shared by PREPÁČTE OFFICIAL (@separ.dms) on

BONUS

Interpret, ktorý sa postupne plánuje stiahnuť zo scény, nás outfitmi priviedol do rozpakov už niekoľkokrát a podarilo sa mu to opäť, tentokrát vďaka počinu zo záberu nižšie. Kali vytiahol na nákupy luxusných slnečných okuliarov sivé tričko z dielne BAPE a tenisky Off-White x Nike, pričom ide o druhé prevedenie modelu VaporMax. Názor si radšej urobte sami.

Móda Refresher: Off-White valcuje slovenskú rapovú scénu a ženy z našich končín si čoraz viac idú high fashion
Zdroj: www.instagram.com

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme vám za podporu!

Anketa:
Ktorá zo známych osobností vyššie vás svojím outfitom zaujala najviac?
Majk Spirit
Dominika Navara Cibulková
NobodyListen & Teri Hodanová
Adriana Čerňanová
Yzomandias
Monika Marešová
TTAPPLE
Dalyb
Andy Csinger
Táňa Pauhofová
Petra Macková
Separ
Majk Spirit
7 %
68 Hlasov
Dominika Navara Cibulková
8 %
77 Hlasov
NobodyListen & Teri Hodanová
16 %
162 Hlasov
Adriana Čerňanová
3 %
26 Hlasov
Yzomandias
16 %
160 Hlasov
Monika Marešová
3 %
30 Hlasov
TTAPPLE
4 %
38 Hlasov
Dalyb
10 %
96 Hlasov
Andy Csinger
4 %
38 Hlasov
Táňa Pauhofová
5 %
45 Hlasov
Petra Macková
13 %
126 Hlasov
Separ
12 %
116 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia