Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júla 2018, 21:30
Čas čítania 3:14
Matúš Majer

Mrazivé príbehy mužov, ktorých znásilnili ženy. Sexuálne útoky mnohým zničili celý život

Mrazivé príbehy mužov, ktorých znásilnili ženy. Sexuálne útoky mnohým zničili celý život
Zdroj: Pixabay / arbykleiton
ZAUJÍMAVOSTI VZŤAHY
Uložiť Uložené

Áno, deje sa to aj v opačnom garde.

V poslednej dobe na nás z každého kúta kričí nejaká kampaň o sexuálnom zneužívaní. Samozrejme, v dnešnej spoločnosti to patrí medzi obrovské problémy súčasnej doby. Mnoho ľudí si však pod sexuálnym obťažovaním predstavuje muža útočiaceho na ženu, pritom to ani náhodou nie je pravidlom. Aj keď je to menej bežné, i muži sú zraniteľní a ako niektorí z nich prezradili na najväčšom internetovom fóre Reddit, ich príbehy môžu byť poriadne mrazivé.

domácí násilí
Zdroj: Unsplash/Salman Hossain Saif/volně k užití

Bol som príliš malý na to, aby som si všetko pamätal. No keď moja mama chodila na nočné a mal som opatrovateľku, bola to obyčajná tíndežerka. A rozhodla sa, že ma bude obťažovať, nepamätám si to presne a ani som nevedel, že je to celé nesprávne, nemal som veľa rokov. Keď mama prišla na obed domov, všetko uvidela a už nikdy neverila žiadnej opatrovateľke.

Pracoval som v burgerovni popritom, ako som bol na univerzite. Bola to v pohode práca, no raz som musel zaškoliť dievča menom Lauren. Mala priateľa a všetko išlo v poriadku. Potom sa však začali diať incidenty, ktoré mohli byť náhodné. V úzkych uličkách mi zadkom občas vrazila do rozkroku. Ako čas plynul, občas na sekundu skončila jej ruka na mojom zadku. Začal som sa jej vyhýbať, no raz išla oproti a skrátka ma rovno chytila za rozkrok. Neskôr mi tam natlačila svoj zadok a objímala, no zasiahol kolega, ktorý vyhlásil, že sa v práci nemôže flirtovať.

Odporúčané
Vzrušuje ho, keď má jeho frajerka sex s iným mužom. Michal nám opísal svoje zážitky s „cuckoldingom“ Vzrušuje ho, keď má jeho frajerka sex s iným mužom. Michal nám opísal svoje zážitky s „cuckoldingom“ 22. februára 2024, 12:30

To už bolo príliš, tak som ju odtiahol a vyhlásil, že mi to je nepríjemné a mala by prestať. Vyhlásila, že sa tak správa ku každému chlapcovi. Na ďalší deň som šiel do školy a všetci sa na mňa čudne pozerali. Najlepší kamaráti sa mi vyhýbali. Keď som vyšiel z triedy, čakala na mňa polícia so školským poradcom.

Lauren povedala univerzite, źe som ju prenasledoval a sexuálne obťažoval počas práce. Môj život sa takmer zrútil. Išiel som všetko povedať šéfovi v práci a bolo mi jasné, že mi neuverí. Vypočul si príbeh a poslal ma preč. Asi o týždeň sa ozval a celý čas sledoval záznamy z bezpečnostných kamier, kde bolo vidno všetko, čo Lauren robila. Záznamy dal polícii a dievča na mieste vyrazil.

násilí, man
Zdroj: Pixabay / arbykleiton

Išiel som na párty so starými kamarátmi zo strednej. Všetci sme spali v hoteli a bolo tam dievča, ktoré ma zjavne roky chcelo, no mňa nepriťahovala. Všetkým kamarátkam hovorila, ako dnes so mnou bude spať a mne bolo jasné, že sa nič také nestane. Pil som len ľahké víno, no ráno som sa zobudil vedľa nej, zmätený a v panike. Okamžite som išiel domov a týždne som mal depresiu, nič som si nepamätal.

Nakoniec som zavolal jej kamarátke a tá mi prezradila, že do mňa celú noc nalievala tvrdé drinky a následne ma dotiahla do spálne. Do rána nás nebolo vidno a ona sa tým potom ešte aj chválila. O niekoľko mesiacov kamarát vytiahol túto tému a ja som zistil, že to bola jej bežna taktika, pretože sa niečo podobné stalo aj jemu.

Odporúčané
Juraj a Martina majú otvorené manželstvo: Nemonogamia je v úprimnom vzťahu zábava. Vyvoláva väčšiu romantiku a zvyšuje libido Juraj a Martina majú otvorené manželstvo: Nemonogamia je v úprimnom vzťahu zábava. Vyvoláva väčšiu romantiku a zvyšuje libido 19. februára 2024, 16:30

Mal som 10 rokov a figurovala v tom opatrovateľka. Nemal som poňatie, že robím niečo zlé, pretože to ona volala "špeciálnymi bozkmi". V podstate ma však zmanipulovala na orálny sex, zatiaľ čo ona pozerala seriály a moji bratia sa hrali vonku. Moja mama mi neverila a opatrovateľku stále zamestnávala. Potom sa odsťahovala.

násilí
Zdroj: Unsplash/Nijwam Swargiary

Mal som 22 alebo 23 rokov. Môj najlepší kamarát z vysokej mal párty na dome. Mal som len druhé pivo a stratil som vedomie. Zrejme som sa však nejako dostal do kamarátovej postele, kde som zaspal. O 3-4 hodiny ma však zobudila ostrá bolesť v bruchu, keďže na mňa liezlo dievča s nadváhou, bozkávajúc moju tvár. Kričal som a snažil som sa vykrútiť, reálne som mal pocit, že zomriem, lebo ma pritlačí. Kamaráti ma počuli z druhej izby a odtiahli ju. Všetko som im povedal a každý len pokrčil plecami a pokračoval v párty.

Išiel som len tak po chodníku a žena idúca oproti ma jednoducho chytila za rozkrok a išla ďalej. Mal som 12 alebo 13 rokov a vtedy som netušil, že vôbec išlo o sexuálny útok.

Som nízky a mám malý penis, v podstate opak toho, čo by dievča chcelo. Ale aj tak na mňa pár dievčat sexuálne zaútočilo, neveril som, že sa mi to môže stať. Opil som sa na párty. Zaspal som v jednej z miestností, kam neskôr prišli dievčatá a robili si zo mňa srandu. Hovorili, že som chudý lúzer a podobne. Neskôr usúdili, že by bolo zábavné, ak by mi vyzliekli nohavice a všetko odfotili. Kvôli malému penisu si zo mňa robili srandu.

násilí, man
Zdroj: Pixabay / HolgersFotografie

Snažil som sa brániť, no bolo ich veľa. Všetko fotili a bolo mi jasné, že ma veľa ľudí uvidí bez nohavíc. Videli to aj moji kamaráti a bežne ma ľudia v škole zdravili: "Čau, malý penis." Nevedel som, čo robiť, tak som to povedal zodpovedným v škole. Absolútne mi nepomohli, vraj nemám dôkazy. Nevedel som ani, ako sa tie dievčatá volajú.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia