Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júna 2018, 11:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Drake má na albume 25 skladieb, Michaela Jacksona, Ty Dolla $igna aj JAY-Zho

HUDBA DRAKE
Uložiť Uložené

Jeden z najočakávanejších albumov roka je vonku.

V posledných týždňoch sa roztrhlo vrece s novou zahraničnou hudbou a dočkali sme sa hneď niekoľkých albumov od interpretov, ktorí dlhodobo určujú trendy. Tým máme na mysli nielen Kanyeho sólo, ale aj projekt s Kid Cudim, Pusha T-ho skoro dokonalý počin a v neposlednom rade aj NasaTeyanu Taylor. Zároveň sa o slovo prihlásil JAY-Z s Beyoncé, takže sa ešte dlho nemôžeš stažovať, že nemáš čo počúvať. 

Aby toho nebolo málo, slovo dodržuje aj Drake, ktorý dnes zverejňuje avizovaný album Scorpion. Nájdeš na ňom 25 skladieb a minimálny počet hostí. Menovite JAY-Z, Ty Dolla $ign, Static Major a prekvapivo aj Michael Jackson. Raper z Toronta bol vždy známy svojou produktivitou a potvrdzuje to aj dnes. 

Síce by som rád album zhodnotil už po prvom vypočutí, no článok stihol vzniknúť ešte pred koncom prvej polovice, takže si na recenziu budeš musieť ešte chvíľu počkať. Drake sa však v tomto prípade pravdepodobne nestažil dať dohromady bangre, ani sa nebude vracať k projektom ako Take Care, no pokojne nám svoj názor prezraď v komentároch.  

Domov
Zdieľať
Diskusia