Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2018, 10:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

YouTuber MikeJePan a instagramová hviezda KingDubaj vydávajú spoločnú skladbu o stoporených penisoch

HUDBA
Uložiť Uložené

Hudobný videoklip dnes už, žiaľ, môže vydať ktokoľvek.

Áno, aj my sme si mysleli, že nás už československý internet prekvapiť nedokáže. Videli sme spievať a rapovať niektorých najväčších youtuberov a zatiaľ to nedopadlo dobre v žiadnom z pokusov. Jedným z najaktívnejších je aj neúspešný MikeJePan, ktorý to dotiahol do fázy, kedy mu za zlé pokusy o hudbu a ukradnuté videá navždy vymazali kanál. 

Ambície znepríjemňovať ľuďom život však má aj naďalej a robí tak prostredníctvom svojho rovnako otravného kamaráta z TVTwixx, ktorý mu poskytol na zdieľanie nového videoklipu svoj kanál. "Hymna leta 2018" dostáva názov Mám nabito a v skratke pojednáva o tom, že má autor stoporenejší penis ako poslucháč. V lietadle, doma aj vonku. Vlastne, má asi problém.

Aby toho nebolo málo, na spolupráci sa objavuje pseudopodnikateľ KingDubaj, ktorý sa rovnako pokúša rapovať. Utiera sa do svojich falošných 500-euroviek a už tradične sa tvári ako majiteľ sveta. No a keďže sa im podarilo ušetriť na šampanskom, mohli si dovoliť aj videoklip.

Domov
Zdieľať
Diskusia