Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júna 2018, 11:14
Čas čítania 0:00
Kristina Bečková

Ako to vyzeralo na MTV Movie & TV Awards? Nechýbala ani Kim Kardashian s mamou, ktoré si dokonca odniesli cenu

MÓDA
Uložiť Uložené

Najviac cien si odniesol Čierny Panter a najštýlovejšia bola, ako vždy, Zendaya.

Odovzdávania cien sa stali obľúbenými udalosťami najmä pre módnych nadšencov. Každý rok sa totižto objavia ikonické outfity, ktoré sa potom rok čo rok snažia napodobňovať ostatné, menej kreatívne celebrity (alebo skôr ich stylisti). Medzi mladými ľuďmi sú určite obľúbené odovzdávania cien hudobnej televízie MTV. Totižto, narozdiel od takých Grammy alebo Oscarov, sú menej formálne a nie je povinnosťou prísť v nažehlenej košeli či zahaľujúcich šatách. Fantázii sa medze nekladú, čo využívajú najmä extravagantnejšie celebrity. 

Veď boli to práve MTV Video Music Awards, na ktorých sa Rose McGowan objavila takmer nahá alebo taká Lady Gaga v šatách vyrobených z mäsa. Tentokrát sa však pozrieme na červený koberec MTV Movie & TV Awards, ktoré sa konali minulú sobotu na letisku v Santa Monice. Odvysielané to však bolo až v pondelok večer a naše nástenky tak zaplavili zaujímavé, ale aj menej zaujímavé looky obľúbených hercov a herečiek.

Večerom sprevádzala herečka Tiffany Haddish, ktorá tiež získala cenu za Najlepšie komediálne vystúpenie vo filme Girls Trip. Za večer vystriedala niekoľko lookov, vrátane svadobných šiat Meghan Markle, ikonického outfitu Audrey Hepburn a tiež sa zahrala na tehotnú Cardi B.

Najviac však zažiarila v striebornej róbe s dlhou vlečkou z dielne Galie Lahav. Navyše, Tiffany sa stala prvou černošskou moderátorkou na odovzdávaní cien MTV.

Odovzdávania cien sa zúčastnila aj Kim Kardashian v bielom crop tope a dlhej striebornej sukni s rozparkom. Ako účes zvolila dlhé zapletané copy (cornrows), za ktoré si už v minulosti vyslúžila kritiku. Spoločnosť jej robila mama Kris Jenner, s ktorou si prebrali cenu za Najlepšiu reality show za Keeping Up With Kardashians.

Kto by povedal, že denim on denim, navyše s rovnakou potlačou, môže vyzerať tak dobre? Na Chadwickovi Bosmanovi však vyzerá dobre asi všetko. Herec hviezdil aj na pódiu, kde si okrem ceny za Najlepšie vystúpenie vo filme a Najlepšieho hrdinu prevzal aj cenu za Najlepší film - Black Panther.

Jeho kolega, Michael B. Jordan vyhral v kategórii Najlepší záporák.

Seriál 13 Reasons Why mal hneď niekoľko nominácii, no na výhru sa neotočila ani jedna.

 

Príspevok, ktorý zdieľa @dailymilesheizer,

Odovzdávania sa však zúčastnila mladučká Kathrine Langford, ktorá ohúrila v čiernom závoji a gotickej róbe od Giorgio Armani.

Kolega Tommy Dorfman na seba strhol pozornosť vďaka nevšednému looku od návhára Thoma Browne.

Ajiona Alexus vyzerala v dvojdielnych sieťovaných šatách naozaj zaujímavo. 

Snedá kráska Alisha Boe, ktorá v seriáli predstavuje Jessicu, vyzerala v jednoduchých bielych šatách úchvatne. 

Seriál Riverdale na odovzdávaní cien zastupovali hlavné hrdinky Camila Mendes, Lili Reinhart a Madelaine Petsch. Zatiaľ čo Madelaine kritici jej princeznovské Prada šaty posiate flitrami vychválili do nebies, nad Camilou a jej čudným výberom šiat iba krútili hlavou. Výstrih na šatách nebol zrovna lichotivý a priesvitná sukňa so vzorom tiež nebola najlepší nápad.

Lili čiernymi šatami s tylovými volánmi nič nepokazila.

Mladí herci zo Stranger Things - Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Sadie Sink a Gaten Matarazzo si odniesli najviac cien vrámci seriálu. Millie Bobby Brown, ktorá sa však nezúčastnila, získala cenu za Najlepšie vystúpenie v seriáli a Noah zase získal cenu za Najlepší vydesený výkon. Vyhrali aj v kategórii Najlepší seriál a Najlepšia hudobná scéna.

 

Lady Gaga, ktorá so svojim dokumentárnym filmom vyhrala cenu za Najlepší hudobný dokument, zvolila outfit s rockovým nádychom

Zendaya sa nedokáže obliecť zle a tieto mini-šaty od Augusta Gettyho sú toho živým dôkazom. 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Zendaya (@zendaya),

Počas šou sa prezliekla do zaujímavých červených šiat a vyzerala snáď ešte lepšie.

Mila Kunis a Kristen Bell - dokonalá ukážka, že na odovzdávanie cien MTV si môžete obliecť naozaj čokoľvek a pritom vyzerať dobre.

Jasmine Sanders zažiarila v žltom blazeri od Alexandra Terekhova.

Speváčka Halsey vyzerala v červených šatách v spojení s jej tetovaniami ako bohyňa. Spoločnosť jej robil priateľ, rapper G-Eazy, ktorý síce vyzeral akoby práve vstal z postele, no aj tak im to pristalo. #relationshipgoals?

 

Príspevok, ktorý zdieľa (@babyhupdated),

Ktorý z outfitov sa Vám páči najviac?

Domov
Zdieľať
Diskusia