Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2018, 13:33
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ryanair konečne otvára prvú linku aj z Košíc! Už za 25 eur ťa letecká spoločnosť dostane do obľúbeného Londýna

ZAUJÍMAVOSTI KOŠICE LONDÝN
Uložiť Uložené

Naša metropola východu sa môže tešiť na novú linku.

Slovákom sa pred pár mesiacmi podarilo Košiciam dopriať viaceré nové letecké linky do Nemecka prostredníctvom spoločnosti Eurowings, ale letisko z metropoly východu ani trochu nezaháľa. Svojim fanúšikom dnes oznámilo, že do Košíc prichádza aj aerolinka Ryanair a jej novou destináciou sa stane obľúbený Londýn.

Je síce pravdou, že do Londýna z Košíc už lieta spoločnosť Wizz Air, ale záujem o lety do Spojeného kráľovstva je očividne skutočne obrovský. Ryanair preto využil svoju novú základňu na letisku Londýn Southend a od apríla budúceho roka už budú Slováci môcť cestovať do britského hlavného mesta aj pomocou najväčšej aerolinky v Európe. Nová základňa je zo stanice Liverpool Street vlakom dostupná za menej ako hodinu, takže doprava do centra mesta bude ešte príjemnejšia.

Na košické letisko bude lietať Boeing 737-800 hneď trikrát týždenne a jeden let odvezie až 189 cestujúcich, takže Košičania sa nemusia báť, že by sa nevošli. Prvý let by sa mal od zeme odlepiť už 2. apríla 2019 a zástupcovia nášho letiska sa vytešujú aj z faktu, že o mesiac neskôr začnú na Slovensku hokejové majstrovstvá sveta.

Odporúčané
KVÍZ: Ako dobre poznáš Košice? Otestuj svoje znalosti o druhom najväčšom slovenskom meste KVÍZ: Ako dobre poznáš Košice? Otestuj svoje znalosti o druhom najväčšom slovenskom meste 16. apríla 2024, 8:30

Nová linka tak otvorí cestu priamo na štadión mnohým zahraničným turistom, ktorí by chceli majstrovstvá zažiť na vlastnej koži. Zlá nebude ani cena, pretože už od dva dni si budeš môcť kúpiť svoje letenky za 24,99 eur jednosmerne.

Domov
Zdieľať
Diskusia