Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júna 2018, 1:24
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Keanu Reeves sa v mrazivom Rusku zaplieta do nebezpečného obchodu s diamantami a podlieha čaru krásnej majiteľky kaviarne

FILMY A SERIÁLY KEANU REEVES
Uložiť Uložené

Thriller Siberia dorazil s oficiálnym trailerom. Čaká nás kvalitná kriminálka či nudné béčko? Čo myslíte vy?

Americký priekupník s diamantami menom Lucas (Keanu Reeves) cestuje do Ruska, aby dohodol obchod vzácnych modrých diamantov pochybného pôvodu.

Keď sa však dohoda začne rútiť, Lucas pocíti, že sa okolo neho začína sťahovať nebezpečná slučka. Okrem toho sa zapletie do romániku s miestnou majiteľkou kaviarne Katyou (Ana Ularu).

Obaja musia čeliť nielen obchodníkom s diamantami, ale aj federálnej spravodajskej službe. Romantický thriller Siberia natočil Matthew Ross a herecky sa predstavia aj Pasha Lychnikoff, Molly Ringwald, Aleks Paunovic a Veronica Ferres. Scenár napísal oscarový nominant Scott B. Smith (A Simple Plan).

Matthew Ross sa v minulosti uviedol slušným neo-noirovým thrillerom Frank & Lola, kde ukázal, že pôsobivú atmosféru vytvoriť rozhodne vie.

Jeho novinka zatiaľ vyzerá ako pomerne štandardný kriminálny akčňák. Môže sa z toho vykľuť príjemné prekvapenie, ale aj nevýrazné béčko, ktoré prešumí a do dvoch dní sa naňho zabudne.

Príbeh má potenciál, tak uvidíme, ako ho Ross uchopí. Siberia zamieri do amerických kín 13. júla (červenec) tohto roku a zároveň bude rovno k dispozícii prostredníctvom VOD.

Domov
Zdieľať
Diskusia