Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júna 2018, 22:15
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovák ťahal úbohého koňa za autom, po splašení ho nechal tvrdo spadnúť na vozovku. Zviera našťastie onedlho skončilo v dobrých rukách

ZAUJÍMAVOSTI KOŠICE
Uložiť Uložené

Kôň bol v zanedbanom stave a nikto si nevie vysvetliť, ako mohlo majiteľovi napadnúť priviazať ho za auto.

Nedávno poslanci v parlamente schválili zákon, podľa ktorého nebude viac zviera považované za obyčajnú vec, ale o živú bytosť. Ako informovala televízia Markíza, zrejme o zvieratách ako o živých bytostiach nikto od detstva nestihol povedať nemenovanému Košičanovi, ktorý sa snažil vlastného koňa previezť pomocou lana pripevneného na aute.

Pod rúškom tmy pripevnil koňa za auto a pokúšal sa ho previezť, lenže mladé zviera nemalo v premávke žiadnu šancu. Kôň sa veľmi rýchlo vystrašil a potom tvrdo padol priamo na cestu, čo však vodiča absolútne nezaujímalo a naďalej spadnutého koňa ťahal bez toho, aby zastavil. Video spôsobilo škandál a okamžite sa začalo hľadanie majiteľa, pričom onedlho skončilo úspešne.

Majiteľ dokonca súhlasil s návrhom a koňa daroval chovateľom, ktorí ho chceli zachrániť. Dnes sa už kôň má oveľa lepšie a dostáva sa do formy, aj keď s dôverou voči ľuďom to bude ešte komplikované. Viac informácií sa už dozvieš priamo v reportáži televízie Markíza.

Celú reportáž televízie Markíza nájdeš na tomto odkaze.

Slovák ťahal úbohého koňa za autom, po splašení ho nechal tvrdo spadnúť na vozovku. Zviera našťastie onedlho skončilo v dobrých rukách
Zdroj: Televízia Markíza
Domov
Zdieľať
Diskusia