Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. mája 2018, 11:24
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Šikovný policajný pes dokáže naskočiť cez okno do auta a zneškodniť útočníka. Video policajného zboru zobrazuje zviera v akcii

ZAUJÍMAVOSTI PES SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Policajný pes Gumička dokáže zneškodniť aj protivníka v aute.

Slovenský policajný zbor sa na Facebooku raz za čas pochváli svojimi schopnosťami a inak tomu nebolo ani dnes ráno, kedy sa na verejnosť dostali zábery vycvičeného policajného psa menom Gumička. V krátkom videu si môžeš vychutnať jedného z mála psov na Slovensku, ktorý je vycvičený na nezvyčajný druh zákroku – v rýchlom behu cez predné okno naskočiť do auta a prípadne aj zneškodniť nepriateľa.

Záber na šikovného psa v akcii si môžeš pozrieť rovno z viacerých záberov, pes do auta totiž skočil niekoľkokrát. V druhej časti videa sa ku Gumičke navyše pridá celé Lynx Commando z Útvaru osobitného určenia, ktorého je šikovne vycvičený pes členom.

Psy sú neoddeliteľnou a nesmierne dôležitou policajnou zložkou a každý z nich prejde dôležitým výcvikom. Pri Gumičke sa rozhodne oplatil, protivník v aute by pri psovi totiž nemal žiadnu šancu a jej šikovnosť ocenili aj Slováci na internete.

Domov
Zdieľať
Diskusia