Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. mája 2018, 19:01
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Kanye West zaplatil 85-tisíc dolárov za jedinú fotku na obale albumu Pushu T. Pochádza z kúpeľne Whitney Houston a je plná liekov či drog

HUDBA HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Americký raper nemal problém vysoliť desiatky tisíc dolárov za správny záber.

Kanye West je svojský umelec, ktorý má vždy jasnú predstavu o tom, ako bude vyzerať finálny výsledok jeho práce. Nedávno o tom presvedčil aj svojho kolegu, rapera Pushu T, ktorému produkoval nový album DAYTONA. Pusha je súčasťou Kanyeho vydavateľstva G.O.O.D Music a na albume sa podieľal nielen produkčne, ale aj kreatívne, o čom svedčia aj informácie zo zákulisia.

Samotný autor albumu Pusha T sa pred pár dňami objavil v šou The Angie Martinez Show, aby spropagoval svoj nový hudobný počin a v jednej chvíli prišiel rad aj na fotografiu z coveru. Fanúšikovia nájdu na obale albumu fotografiu kúpeľne plnej pomôcok na užívanie drog a liekov, ktorá nepochádza zo žiadnej náhodnej miestnosti, ale priamo z kúpeľne zosnulej Whitney Houston.


Momentku zachytili rodinní príslušníci známej speváčky ešte v roku 2006 bez toho, aby o tom Whitney vedela a fotografia potom na verejnosti spôsobila obrovský rozruch. Záber sa objavil v periodiku National Enquirer, odkiaľ putoval ku čitateľom z celého sveta.

Odporúčané
Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) 16. apríla 2024, 12:30

Pusha T v spomínanej šou porozprával o tom, ako prebiehal výber samotnej fotografie na obal albumu. Raper najskôr plánoval koláž viacerých fotografií, lenže jedného dňa mu hodinu po polnoci zazvonil mobil bez identifikácie volajúceho. Volal mu samozrejme Kanye so slovami, že by mali zmeniť obal albumu, pretože sa mu zapáčila iná fotka. Za licenciu na použitie novej fotky však majitelia práv chceli 85-tisíc dolárov.


Pusha zostal prekvapený a pôvodne nákup fotky za desiatky tisíc dolárov odmietol, pričom bol spokojný s pôvodným návrhom. Kanye však trval na zmene a tvrdil, že fotku z kúpeľne Whitney Houston musia fanúšikovia vidieť popri novej hudbe. Za licenciu dokonca samotný Kanye aj zaplatil a Pusha sa napokon potešil, pretože obal albumu popísal ako organizovaný chaos.

Domov
Zdieľať
Diskusia