Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. mája 2018, 23:39
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Tentokrát žiadne pravidlá. Brutálny zabijak Benicio Del Toro vyhlási v Sicario 2 vojnu nielen Mexiku, ale aj Joshovi Brolinovi

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Sicario: Day of the Soldado vyzerá aj v najnovšom traileri veľmi atmosféricky a temne. Kino je teda rozhodne povinnosťou.

Očakávané pokračovanie brilantného thrilleru Sicario, tentokrát s podtitulom Day of the Soldado, dorazí do slovenských kín už budúci mesiac.

Po Denisovi Villeneueovi sa na režisérsku stoličku posadil Stefano Solima, autor chváleného thrilleru Suburra či seriálu Gomorra. Scenár opäť napísal Taylor Sheridan (Wind River) a do hlavných úloh sa vrátia Benicio Del Toro a Josh Brolin.

Drogové kartely sa pokúšajú cez mexicko-americké hranice pašovať nebezpečných teroristov, a preto sa do akcie musí vložiť aj americká tajná služba na čele s Graverom (Brolin).

Na pomoc mu príde aj charizmatický Alejandro (Del Toro), ktorý je stále poháňaný osobnou pomstou voči vodcom drogových kartelov. V očakávanom pokračovaní však rozpúta doslova vojnu proti všetkým a bude tiež čeliť morálnej dileme.

Z ďalších hercov môžeme spomenúť Catherine Keener, Matthewa Modinea, Jeffreyho Donovana či Isabelu Moner. Aj nový trailer nás láka na kvalitne temnú a akčnú jazdu, dúfame teda, že Stefano Solima nás nesklame. Dozvieme sa to už 28. júna (červen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia