Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2018, 9:59
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

V akčňáku Six Underground od Michaela Baya si zahrá Ryan Reynolds. Scenár napíšu autori Deadpoola

FILMY A SERIÁLY RYAN REYNOLDS
Uložiť Uložené

Boháči sformujú v novom Bayovom filme tím, ktorý bude bojovať so zloduchmi. Doručí nám ho Netflix.

Už pred nejakým časom sme vám priniesli informácie, že Michael Bay (Transformers) sa chystá zrežírovať dve akčné žánrovky Robopocalypse a Six Underground. A práve o Six Underground už máme aj nejaké tie informácie.

Okrem toho, že scenár napíšu autori Deadpoola, Rhett Reese a Paul Wernick, už vieme aj to, že si v ňom zahrá samotný predstaviteľ komiksového anti-hrdinu Ryan Reynolds.

V akčňáku Six Underground od Michaela Baya si zahrá Ryan Reynolds. Scenár napíšu autori Deadpoola
Zdroj: Sony

Detaily o projekte sú stále tajené, isté však je, že snímku nám doručí Netflix a príbeh sa bude točiť okolo šiestich miliardárov, ktorí sfalšujú vlastnú smrť a sformujú elitný tím, aby sa zbavili obávaných záporákov.

Nakrúcanie začne už toto leto a premiéra sa uskutoční v roku 2019. Je trochu pozoruhodné, že práve Bay, ktorý bol známy svojimi veľkolepými blockbustermi v 3D a IMAXE, sa teraz presunie na malé obrazovky.

Avšak, treba mať na pamäti, že tvorcovia idú tam, kde majú tvorivú slobodu a peniaze. A Netflix ponúka obe tieto výhody. Ako sa vám zatiaľ pozdáva Six Underground? Pôjde podľa vás o zábavný film, alebo sa dočkáme skôr katastrofy?

Domov
Zdieľať
Diskusia