Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. mája 2018, 13:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ posiela medzi fanúšikov skladbu Výborný človek!

HUDBA SEPAR
Uložiť Uložené

Dlho očakávaná skladba je vonku. Počúvame najväčší banger tohto leta?

Separ na svojom Instagrame dlhodobo informuje o tom, že v aktuálnom roku síce album nevydá, avšak nahráva toľko spoluprác, singlov a videoklipov, že by to na jeden projekt vystačilo. Už sme mali možnosť počuť aj vidieť jeho tohtoročnú prácu na viacerých youtubových kanáloch a tentokrát sa presúvame na ten od DJa Wicha

Dnes totiž uzrela svetlo sveta očakávaná vec Výborný človek, ktorú hudobne ošéfoval práve legendárny pražský producent. Ako si si už mal možnosť tipnúť, track je hlavne o tom, prečo je jeho autor výborným človekom, avšak text ocení určite každý, kto hľadá v textoch aj nejakú hĺbku. Nejde o obyčajný egotrip, skôr výpoveď vyrovnaného (výborného) človeka. Ako príjemný bonus hosťuje aj Lvcas Dope, s ktorým už mal možnosť Separ spolupracovať. 

Videoklipu sme sa tentokrát žiaľ nedočkali, no člen DMS sa sám vyjadril, že natáčanie bolo viackrát dohodnuté. Vždy sa však zrušilo a on to vzal ako signál, že to má takto jednoducho byť. A tu je výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia