Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. mája 2018, 2:17
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Neviete, čo si obliecť? Výber najkreatívnejších outfitov z ulíc známych metropol vám pomôže s rozhodovaním

MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Inšpirácia pre všetkých, ktorí sa neboja experimentovať a skúšať nové veci.

Móda si na Slovensku a v Česku počas uplynulých rokov vybudovala silné postavenie v rámci záujmov nielen medzi známymi osobnosťami, ale taktiež u bežnej populácie, ktorá to častokrát zvláda lepšie. To isté v podstate platí naprieč celým svetom, o čom nás pravidelne presviedčajú zábery z týždňov módy či iných udalostí. 

Vidieť na nich totiž môžeme prevažne ľudí z pozadia módneho diania, ktorí aktívne žijú sociálnymi sieťami, riadia predajne s oblečením či obuvou alebo pracujú na rôznych pozíciach v danom segmente. Priamym dôkazom budú aj nasledujúce zábery z portfólia Evy Losady, respektíve Adama Katz Sindinga, ktorých prácu mimoriadne oceňujeme a veríme, že pomáha aj mnohým našincom. 

P.S. - Medzi poslednými snímkami nebudú chýbať ani návštevníci pražského MBFW.


Na úvod tu máme podarený outfit kombinujúci denimovú bundu s károvanými nohavicami v nezvyčajnom modrom odtieni a klasickými teniskami Converse. Zakladateľ no experiment lab. a nákupny riaditeľ obchodu Carnival, respektíve Upperground menom Thian Pillay to jednoducho vie. 

Stylistu Marcusa Paula už viacero z vás bude poznať, a to najmä vďaka spolupráci s raperom Pusha T, ale dobrú prácu "odvádza" aj na sebe, o čom svedčí záber nižšie. Kábat s netradične umiestnenými vreckami modrej farby od značky Marni doplnil o nohavice s pásmi Gucci a kontrastnú čiapku v oranžovom odtieni.  

Thian Pillay po druhé a tentokrát zo slnkom zaliatej Florencie. Japonské korene v sebe kreatívny Indonézan nezaprie, ani keby chcel.

Modelka a aktivistka za práva žien Adwoa Aboah v atypicky strihanom tope a slnečných okuliaroch pripomínajúcich nám zlaté obdobie Nirvany.

Elena Kendall ešte stále patrí medzi neopozerané tváre modelingového priemyslu, a to máme azda najradšej. Na snímke sa krásna tmavovláska ukázala v zdobenom saku Christopher Nemeth a ľahkej ľanovej košeli.

 

A post shared by • Eva Losada • (@eva.al.desnudo) on

 Stylistka Leigh Leh Lee si krúžila ulicami Tokia v topánkach Dr. Martens, nadkolienkach Vetements, čiernej koženej bunde  a šále Balenciaga. V jednoduchosti je ukrytá krása.

Hlavná manažérka predajní Balenciaga menom Moulika ako inak s taškou a nadrozmernou bundou francúzského módneho domu, pričom obuté mala jedny z najpodarenejších chunky tenisiek vôbec. Áno, ide o model z dielní Louis Vuitton, ktorý vlastní napríklad aj Dominika Navara Cibulková.

Baptiste ide tvrdo a kufro-reprák Louis Vuitton je toho jasným dôkazom, ktorý nepotrebuje komentár.

 Savior Poppy pred prehliadkou Ricka Owensa v Paríži vsadil na eleganciu s nádychom dôb minulých a rozhodne neurobil krok vedľa.

Identické dvojičky menom Aya, respektíve Ami na PFW v denimových bundách s nášivkami na zadnej časti a patchworkové denim novavice.

Na záver pripájame ešte ďalšie náhodne vybrané snímky, z ktorých si pokojne môžete vziať inšpiráciu.

 

A post shared by • Eva Losada • (@eva.al.desnudo) on

 

A post shared by • Eva Losada • (@eva.al.desnudo) on

 

A post shared by • Eva Losada • (@eva.al.desnudo) on

 

A post shared by • Eva Losada • (@eva.al.desnudo) on

 

A post shared by Adam Katz Sinding (@le21eme) on

 

A post shared by Adam Katz Sinding (@le21eme) on

 

A post shared by Adam Katz Sinding (@le21eme) on

 

A post shared by Adam Katz Sinding (@le21eme) on

 

A post shared by Adam Katz Sinding (@le21eme) on

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme vám za podporu!

Domov
Zdieľať
Diskusia