Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. mája 2018, 9:24
Čas čítania 0:00
Sona O.

Po akých mužoch ženy túžia? Najsexi mužské vlastnosti vedia ženské srdcia získavať oveľa jednoduchšie

VZŤAHY
Uložiť Uložené

Nežný a pozorný alebo drsný zlý chlapec? Kto má najvyššiu šancu získať si ženské srdcia.

Vkus je relatívne subjektívna záležitosť, niekomu sa páčia nežní romantici, inému zase drsní rebeli, no určite existuje aspoň pár chlapských vlastností, ktoré dostanú väčšinu z nás do kolien. Aké to sú?

1. Zmysel pre humor

Táto charakterová črta jednoznačne vyhráva. Muži by nás mali vedieť rozosmiať, odľahčiť vážnu situáciu, potešiť po ťažkom dni v práci či v škole a vniesť nám do životu kúsok radosti. Skús si predstaviť rande, pri ktorom usrkávate víno z pohára a s kamennými tvárami sa rozprávate o budúcnosti bývalého východného bloku alebo rozoberáte históriu monarchie. Možno to dokážu Sheldon a Amy v Teórii veľkého tresku, ale v realite to až tak dobre nefunguje. Chceme sa baviť a chceme sa smiať s našimi partnermi. Zachmúrenci a frfľoši to majú určite ťažšie. 

2. Inteligencia

Áno, je to sexi, máme rady chlapov, čo nás dokážu niečo naučiť, majú prehľad a vedia udržať konverzáciu na úrovni. Randiť s niekým, kto má dokonalé telo, pekný ksichtík a perfektne upravené vlasy je síce fajn, ale ak nemá aj niečo v hlave, veľmi rýchlo nás to omrzí. Upravená prázdna schránka, ktorá nemá okrem štýlového dizajnu čo ponúknuť, ozaj nie je to, čo hľadáme.

Odporúčané
Sleduješ frajerovu ex cez fake účet na Instagrame? Opýtali sme sa odborníčky, prečo to nie je v poriadku Sleduješ frajerovu ex cez fake účet na Instagrame? Opýtali sme sa odborníčky, prečo to nie je v poriadku 7. apríla 2024, 9:30

"Veľmi sa mi páči, keď je muž inteligentný, ale nemám rada, ak príliš mudruje a tvári sa ako nejaký guru. Všetko treba s mierou," povedala nám Miška a má pravdu. To, že si múdry, je super, ale skutočne sa nemusíš tváriť ako profesor zemegule

Po akých mužoch ženy túžia? Najsexi mužské vlastnosti vedia ženské srdcia získavať oveľa jednoduchšie
Zdroj: Public domain pictures

3. Gentlemani

Hoci v dnešnej dobe to už nie je také moderné, vždy nás poteší, keď nám muž podrží dvere, zoberie tašky s nákupom alebo uvoľní miesto na sedenie. Značí to, že je pozorný a vie sa správať v spoločnosti a nám to prinajmenšom lichotí. Naopak chlapi, čo všade vletia ako veľká voda, nahlas grgajú a okato občumujú iné baby, nemôžu čakať, že sa im nejaká vrhne okolo krku. Teda, ak samozrejme nemá vážne problémy so sebavedomím a sebaúctou.

4. Samostatnosť

Iba muž, ktorý je schopný postarať sa sám o seba, je skutočne zrelý na to, aby sa neskôr postaral aj o rodinu. Ak hľadáš iba krátky jarný románik, asi ti to je jedno, ale pri výbere dlhodobého partnera táto vlastnosť určite zaváži. A nejde iba o budúcnosť ako-takú, určite nás neurazí, ak si dokážeš sám oprať a nevoláš mame vždy, keď ti vychladne polievka na sporáku. Okrem toho, samostatní chlapi majú väčšinou aj vyššie sebavedomie a nám dodávajú pocit, že ak bude treba, môžeme sa na nich spoľahnúť a oni neutečú pred prvým problémom plakať mame na plece. 

Po akých mužoch ženy túžia? Najsexi mužské vlastnosti vedia ženské srdcia získavať oveľa jednoduchšie
Zdroj: pexels.com

5. Pracovitosť

Tie časy, keď bol chlap živiteľom rodiny sú už dávno preč a my to od vás ani nečakáme, no pracovitý muž je vážne sexi. Lenivci, čo sa celé dni váľajú doma a nechajú sa obskakovať fakt nikoho nepriťahujú. Teda, ak nechceš dáku dominu, čo ťa bude držať pod papučou, ale tebe to bude vlastne aj tak jedno, lebo sa aspoň nemusíš zdvihnúť z fotelky. Pracovitý chlap má v živote určite väčšiu perspektívu ako flákači a štipka ambcióznosti tiež neuškodí. 

6. Emocionálna otvorenosť

Nie je nič horšie, než keď muž neprejavuje, čo cíti. Jasné, že nechceme vedľa seba nejaké ufňukané decko, čo sa rozreve pri Denníkoch Bridget Johnsonovej, ale vyspelého muža, ktorý sa nebojí otvorene rozprávať o svojich emóciách. Ak nás miluje, dá nám to patrične najavo, ak je s niečím nespokojný, nezakuklí sa do seba a nebude sa tváriť, že je všetko ok, ale pekne za nami príde a vyrozpráva sa. Tak aspoň vieme, na čom sme a môžeme prípadné problémy riešiť, keď ale chodíš s kamennou tvárou a všetko šťastie aj nešťastie iba dusíš v sebe, iba ťažko dokážeme odhaliť tvoje skutočné pocity

Po akých mužoch ženy túžia? Najsexi mužské vlastnosti vedia ženské srdcia získavať oveľa jednoduchšie
Zdroj: pexels.com

7. Skromnosť

Zdravé sebavedomie je skvelá vlastnosť, ktorú si váži každá žena. No narcistov, čo dokážu celé dni rozprávať iba o sebe a svojich životných úspechoch, vážne moc nemusíme. Oveľa lepšie je, ak si zachováš určitú dávku triezvosti a skromnosti, ktorou nás očaríš. "Páčia sa mi muži, čo sú skromní a dokonca aj tak trochu tajomní. Skrátka mám rada, keď sú určité veci, čo si nechávajú pre seba," povedala nám Kika. Takže preslov o ohromujúcej kariére, followeroch na Instagrame a aute za milión eur si nechaj až na druhé rande.

8. Vieš nás prekvapiť

Malé, nečakané pozornosti znamenajú omnoho viac ako veľké a drahé darčeky. Nemusíš mať na účte šesť ciferné číslo, aby si nám vedel urobiť radosť. Tak aspoň ukážeš, že na nás naozaj myslíš a vieš, čo máme rady. Nečakaná kytica kvetov, bonboniéra či prívesok potešia každú z nás.

Po akých mužoch ženy túžia? Najsexi mužské vlastnosti vedia ženské srdcia získavať oveľa jednoduchšie
Zdroj: pexels.com

9. Nauč sa variť 

To, že žena patrí do kuchyne, už dávno neplatí. Nemusíš sa zvŕtať pri plotničke ako profesionálny kuchár, no ak sa naučíš dobre variť aspoň pár jedál, možno si nimi získaš naše srdce. Aj podľa prieskumu magazínu Men's Health sa až 23 % žien páči, keď ich partner vie variť.

Po akých mužoch ženy túžia? Najsexi mužské vlastnosti vedia ženské srdcia získavať oveľa jednoduchšie
Zdroj: pexels.com

10. Zodpovednosť

Ak si s tebou dohodneme radne na ôsmu večer, tak čakáme, že tam aj budeš a nenecháš nás čakať. Keď nám sľúbiš, že vymeníš žiarovku na chodbe, tak to spravíš bez toho, aby sme ti to museli dvadsaťkrát pripomínať a keď máš ísť na rodinnú oslavu, tak to neodvoláš päť minút predtým. Skrátka chceme, aby na teba bolo spoľahnutie a aby sme ťa nemuseli do všetkého hnať a dúfať, že snáď aspoň niečo zo svojich sľubov dodržíš. 

Domov
Zdieľať
Diskusia