Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. apríla 2018, 11:29
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Strapo prekvapuje spoluprácou so slovenskou Pink. Speváčka si skúsila rap

HUDBA STRAPO
Uložiť Uložené

13. Poschodie vychádza už v piatok, a tak je ideálny čas na zverejnenie ďalšej skladby, ktorá fanúšikom skráti čakanie.

Kvôli chybe na obale musel Strapo odložiť vydanie albumu 13. Poschodie zo symbolického 13. apríla na o týždeň neskôr. Nuž, nebol by to rap, keby sa aspoň občas nestalo niečo podobné, avšak podobné veci dokážeme všetci pochopiť. Ako kompenzáciu už Jano zverejnil zadnú stranu coveru aj s hosťami a aby toho nebolo málo, tak dnes pridáva aj plnohodnotnú ukážku. 

Ide o skladbu s názvom Nobóže, na ktorej sme pôvodne čakali len hlavného aktéra. Slohou však prekvapila aj speváčka Zita Rigondeaux. Tá pôsobí v hardcore punkovej kapele BijouTerrier a je často označovaná aj za slovenskú Pink, a to nielen výzorom, ale aj prejavom. Či je to skutočne pravda sa však dozvieš na iných skladbách, keďže v tomto prípade Zita viac rapuje, ako spieva. 

Žiaľ, zatiaľ sme sa nedočkali vizuálneho spracovania, no Strapo si pre nás ešte zopár videoklipov určite pripraví. Ako sa ti táto vec páči nám daj určite vedieť do komentárov a využi poslednú chvíľu predobjednať si podpísaný originál. 

Domov
Zdieľať
Diskusia