Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. apríla 2018, 18:57
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovák z internátov na Mlynoch chcel zmerať je*nutosť miestnych študentov v originálnom dotazníku. Nemôže vystáť správanie niektorých z nich

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Bratislavskí študenti sa vedia správať aj tak, ako by to nikto neočakával.

Momentálne prebieha obdobie, kedy treba odovzdávať bakalárske aj diplomové práce. Usilovní študenti si väčšinou nechávajú všetko na poslednú chvíľu, a preto zháňajú posledné odpovede do svojich nekonečných dotazníkov, ktorých by si našiel na slovenských stránkach tisíce.

Jeden študent, ktorý by mal momentálne pracovať na svojej ročníkovej práci, však v sebe objavil kreatívnu dušu. Namiesto ročníkovej práce vytvoril trefný dotazník pre všetkých študentov v Mlynskej doline. Seriózne otázky a odpovede nahradili originálne humorné či frustrujúce situácie zo života na bratislavských internátoch a príspevok si rýchlo získal desiatky lajkov.

Dotazník obsahoval otázky o tom, ako by sa mal človek zachovať pri čakaní v rade na jedlo či v autobuse. Aj keď na Mlynoch bývajú tisíce ľudí už viacero rokov, zdanlivo sa stále nenaučili správať úctivo a slušne ku svojmu okoliu, čo sa potom prejavuje aj na fungovaní internátov. Ak bývaš, alebo si niekedy v minulosti na internátoch býval, určite si dotazník otvor a vyplň. Prinajmenšom si zaspomínaš na svoje študentské časy a prinajhoršom sa vo viacerých otázkach presne nájdeš.   

Dotazník nájdeš na tomto odkaze.

Slovák z internátov na Mlynoch chcel zmerať je*nutosť miestnych študentov v originálnom dotazníku. Nemôže vystáť správanie niektorých z nich
Zdroj: Google Docs
Domov
Zdieľať
Diskusia