Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. apríla 2018, 10:16
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Leonardo DiCaprio zabavil ľudí na Coachelle svojím tragickým maskovaním. Pozornému oku fanúšikov neušla ani krásna modelka po jeho boku

ZAUJÍMAVOSTI COACHELLA
Uložiť Uložené

Hviezdny herec si s maskovaním ťažkú hlavu nerobil.

Ak patríš medzi najznámejších hercov na svete, len veľmi ťažko by si mohol vyjsť na verejnosť bez akéhokoľvek maskovania. Dobre si to uvedomuje aj Leonardo DiCaprio, ktorý sa napriek tomu túžil zúčastniť festivalu Coachella, a preto zapracoval na svojom maskovaní. Veľmi sa však nesnažil, pretože ako maskovanie využil výlučne mikinu s kapucňou a zvláštne slnečné okuliare, ktoré by si na seba len tak hocikto nedal.


Oscarový herec neprišiel na Coachellu sám, pretože si so sebou zobral aj mladučkú priateľku. Momentálne už 43-ročný Leonardo randí s 20-ročnou modelkou Camilo Morrone pochádzajúcou z Argentíny, a tak jej chcel ako dôležitá mužská osobnosť v jej živote ukázať aj pravú zábavu. Samozrejme, kapucňa a slnečné okuliare hercovi nepomohli zostať v anonymite, keďže fotografi ho aj medzi približne 125-tisíc návštevníkmi ľahko identifikovali.

Odporúčané
7 módnych trendov, ktoré tento rok uvidíš na každom letnom festivale. Ružový western, hippie štýl aj priehľadné materiály 7 módnych trendov, ktoré tento rok uvidíš na každom letnom festivale. Ružový western, hippie štýl aj priehľadné materiály 10. júna 2023, 9:30

Objavil sa na časti s názvom Neon Carnival a nechýbal ani na večierku FentyxPuma, ktorý zastrešovala Rihanna. Po boku svojej krásnej priateľky mu zrejme nevadili ani otravní fotografi, čo by sa dalo pochopiť. Leonardo to pritom na festival nemal príliš ďaleko ani z vlastného domu, a tak nemusel riešiť ubytovanie.




Domov
Zdieľať
Diskusia