Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. apríla 2018, 17:23
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Coachella 2018: Odhalené prsia Rihanny, ale aj outfity typické pre festivaly v podaní známych osobností

MÓDA COACHELLA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Najospevovanejší festival na svete ponúka okrem množstva kvalitnej hudby taktiež inšpiratívne outfity.

Niekoľko dní trvajúce hudobné nebo konajúce sa v slnkom zaliatej Kalifornii láka každoročne desaťtisíce fanúšikov rôznych žánrov a medzi návšteníkmi nechýbajú ani mnohé známe osobnosti. Tie, samozrejme, vždy pútajú najväčšiu pozornosť a s radosťou tak pózuju prítomným fotografom, ktorých stretnete na každom rohu v areáli.

Kiežby aj nie, keďže zväčša siahajú po kúskoch, akými následne inšpirujú ľudí naprieč celým svetom a bez váhania môžeme Coachellu označiť za festival, od ktorého sa odvíja móda v priebehu sezóny. Dnešným článkom sme sa pozreli na mená, ako Rihanna, Beyoncé, Romee Strijd, Kendrick Lamar či Diddy a verte, je sa na čo pozerať a to najmä z pozície mužského rodu.


Hneď na úvod tu máme princeznú Barbadosu, ktorá nesklamala a predviedla outfit hodný svojej povahy. Rihanna v asymetrickom komplete Y/Project a čižmami siahajúcimi pomaly až k rozkroku pútala pozornosť všetkých prítomných. 

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Deň predtým vsadila na decentnejší vzhľad s nádychom 60-tych rokov minulého storočia, ktorému nemáme čo vytknúť. 

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Kendrick Lamar vo vzorovanej košeli a krátkych denimových nohaviach vyskočil na pódium počas koncertu Vinca Staplesa a dokázal, že obdobný spodný diel si môžu dovoliť aj iní ľudia ako Pharrell Williams.  

 

A post shared by HIGHSNOBIETY (@highsnobiety) on

Najkrajšia žena hudobného priemyslu Cassie v sprievode svojho dlhoročného partnera, ktorým nie je nikto iný ako Puff Daddy alebo Diddy. Snedá kráska zvolila podprsenkový top a športovú súpravu s reflexnými prvkami, pričom Sean vytiahol tenisky Nike Air Max 1/97 navrhnuté Seanom Weatherspoonom, mikinu Champion a klobúčik Burberry vo farebnom prevedení.

 

A post shared by COMPLEX (@complex) on

Queen B si prestávky medzi jednotlivými vystúpeniami spríjemňovala pri bazéne. Vidieť môžeme aj prvý "počin" Virgila Abloha v Louis Vuitton, a to v podobe menšej úpravy kabelky s nápismi na popruhoch.

 

A post shared by COMPLEX (@complex) on

Obdobne trávil voľné chvíľky aj Quavo z Migos v teniskách z kolaborácie adidas x Raf Simons.

 

A post shared by COMPLEX (@complex) on

Vyzerá to tak, že všetky známe tváre boli ubytované v jednom komplexe, keďže z rovnakého bazénu má fotografiu aj Demi Lovato, čo poteší najmä pánov. 

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

The Weeknd predviedol magické predstavenie s množstvom neopísateľných vizuálnych výstupov a pomaličky si zvykáme aj na jeho nový look so šiltovkou

 

A post shared by Coachella (@coachella) on

Aktuálne jedna z najžiadanejších tvári na zámorskej scéne Cardi B odprezentovala na Coachelle svoj debutový album oblečená v štýle skupiny TLC, čo deklarovala aj na Instagrame. Interpretke s bujnými krivkami, ktorá očarila aj Offseta z už vyššie spomínaných Migos, to v celobielom outfite mimoriadne pristalo, alebo?

 

A post shared by Coachella (@coachella) on

A$AP Rocky s perlovým náhrdelníkom, zlatým krížom a v košeli španielskej značky Loewe.

 

A post shared by PRETTY FLACKO (@asaprocky) on

Chýbať nemohla ani Bella Hadid, ktorá opäť raz ukázala svoje ploché bruško a dlhé štíhle nohy.

 

A post shared by (@bellahadid) on

Pri modelkách ešte chvíľku pobudneme a ako ďalšiu v poradí tu máme nádhernú Hailey Baldwin. Hriešna plavovláska je súčasťou najnovšej kampane značky Levi´s, a tak neváhala a na obľúbený festival vybehla v jednom páre nohavíc a podprsenkovom tope.

 

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

Anjeliky Victoria´s Secret opäť držali spolu a takmer všetky nám predviedli, ako sa má správne nosiť podprsenkový top. Nechýbali krásky typu Romee Strijd, Jasmine Tookes či Lais Ribeiro.

 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

 

A post shared by Jasmine Tookes (@jastookes) on

Kourtney Kardashian v plavkách na Slovensku pomerne neznámej značky FashionNova odhalila pokožku a vôbec to nebolo na škodu, alebo áno priatelia?

Minuloročné obnažené poprsie tentokrát Amber Rose vystriedala na jej pomery veľmi vkúsnym outfitom s retro nádychom a zváračskými slnečnými okuliarmi.

 

A post shared by Amber Rose (@amberrose) on

Zahanbiť sa nenechala ani britská hviezda Rita Ora a potvrdila tak fakt, že nemá problém s odhalením svojích zadných partií.

 

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

 

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

21 Savage ide tvrdo.

 

A post shared by Saint Laurent Don (@21savage) on

Na úplny záver tu máme ešte jedenkrát Beyoncé a to v luxusnej namieru šitej róbe Balmain

 

A post shared by BALMAIN (@balmain) on

 V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme za podporu!

Domov
Zdieľať
Diskusia