Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. apríla 2018, 23:09
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nasadil si americké trenky s hraničným múrom, ale Mexičan ho poriadne zmlátil. Výsmech boxera dopadol prinajmenšom humorne

ZAUJÍMAVOSTI BOX
Uložiť Uložené

Americký boxer musel uznať, že svojmu mexickému súperovi nemohol konkurovať.

Stretnutie dvoch športovcov nemusí na prvý pohľad znamenať zdanlivo nič, ale v skutočnosti sa za ním dokáže skrývať vriaca politická situácia. Určite si zachytil množstvo správ o budovaní múru na hraniciach Spojených štátoch amerických a Mexika, a tak ťa neprekvapí, že americký boxer Rod Salka si na súboj proti Mexičanovi Franciscovi Vargasovi obliekol provokatívne trenky.


Na nich sa leskol nápis „America 1st“ a pokrýval ich motív tehlového múru, čím chcel Salka svojmu súperovi jasne naznačiť, čo si o Mexičanoch myslí. Možno aj provokatívne trenky vyburcovali Vargasa natoľko, že v zápase naplno zabral a svojho amerického súpera poslal do kolien.

Predchádzalo tomu niekoľko veľmi presne mierených úderov priamo do hlavy, čo Salka nemal šancu ustáť a v zápase pokračovať. Nemiestne provokovanie v športe sa mu preto nevyplatilo a prehru Salka si užívali aj diváci v Kalifornii, kde podpora pre výstavbu múru zvyčajne nedosahuje príliš vysoké hodnoty.

Odporúčané
Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? 19. apríla 2024, 14:30


Domov
Zdieľať
Diskusia