Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. apríla 2018, 21:29
Čas čítania 0:00
Radka R.

Príbeh inšpiratívnej modelky Iie Östergren zo Švédska: Kedysi ju kvôli dlhým nohám šikanovali, dnes vytrela všetkým zrak

ZAUJÍMAVOSTI ŠIKANA
Uložiť Uložené

Dlhé nohy jej na škole spôsobovali muky, teraz ich však pyšne vystavuje na svetových mólach.

Čo by niektoré ženy dali za to, aby mali krásne, štíhle nohy! Nie všetky ženy obdarené dlhými nohami však na ne bývali  odjakživa hrdé. Príkladom je 34-ročná modelka zo Švédska Iia Östergren, z ktorej si spolužiaci robili srandu.

Ako tínedžerka si na škole vyslúžila množstvo posmeškov za svoje dlhokánske a veľmi chudé nohy. Tie majú naozaj nadpozemskú dĺžku – merajú viac ako jeden meter. Práve pre jej neobyčajné nohy ju spolužiaci dlhé roky šikanovali a ona z toho mávala depresie. Duševných porúch sa zbavila až o niekoľko rokov neskôr, pomohol jej najmä pravidelný šport. Za ten čas sa svoje telo naučila milovať také, aké je.

 

Príspevok, ktorý zdieľa @iostergren,

 

Príspevok, ktorý zdieľa @iostergren,

Dnes je jednou z najznámejších modeliek v severských krajinách a na Instagrame má až 140 000 sledovateľov. So svojimi fanúšikmi sa v roku 2014 podelila o svoju veľkú premenu – totiž z celkom chudej modelky sa stala žena s vyšportovanou postavou. Čiastočne jej k tomu dopomohol aj jej manžel Torbjorn Ostergren, švédsky bodybuilder. Spoločne vychovávajú dve dcéry a je aj jej osobným trénerom. Tvrdá práca sa Iie naozaj vyplatila, v súčasnosti je z nej veľmi úspešná modelka.

 

Príspevok, ktorý zdieľa @iostergren,

 

Príspevok, ktorý zdieľa @iostergren,

Aby sa udržala vo forme, pravidelne športuje a keďže vie, že proteíny budujú svaly, za týždeň zje viac ako dva kilogramy mäsa.  Cesta za krásnym, svalnatým telom nie je ľahká a Iia si to uvedomuje. Tvrdá drina v posilke a prísny jedálniček – to je spôsob, akým si udržiava svoju krásnu postavu. Na Instagrame followerov všemožne povzbudzuje a snaží sa im povedať, aby si  život naplno užívali. „Žijete len raz. Ako chcete prežiť svoj život? Ľútosťou? Ospravedlňovaním sa? Nenávisťou? Musíte byť statoční. V prvom rade si verte a vykročte tou správnou nohou vpred. Máte len tento jeden život. Užite si ho naplno.“ 

 

Príspevok, ktorý zdieľa @iostergren,

 

Príspevok, ktorý zdieľa @iostergren,

Domov
Zdieľať
Diskusia