Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. apríla 2018, 23:58
Čas čítania 0:00
Marek R.

Bol to krásny gól, ale nech to skúsi zo 40 metrov. Zlatan Ibrahimovič posiela Ronaldovi úsmevný odkaz

ŠPORT CRISTIANO RONALDO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ibra nezostal svojej povesti nič dlžný.

Prvé zápasy všetkých štvrťfinálových duelov Ligy majstrov máme úspešne za sebou a dočkali sme sa hneď niekoľkých zaujímavých výsledkov. Len málokto totiž čakal, že Liverpool a Real Madrid zničia svojich súperov rovnakým skóre 3:0 (Liverpool doma proti Manchestru City, Real Madrid na pôde Juventusu).

Absolútnym highlightom sú jednoznačne nožničky Cristiana Ronalda, ktoré sme spomínali už v tomto článku a ako sa vyjadril aj samotný aktér, ide pravdepodobne o jeho najkrajší gól kariéry. O jeho kráse svedčí aj fakt, že mu zatlieskali v stoji aj fanúšikovia Juventusu a Ronaldo k tejto veci ešte stihol dodať, že nič takéto v kariére ešte nezažil a že je vďačný domácim fanúšikom za takéto gesto.

Vychutnajte si spomínaný gól ešte raz

Potom tu však máme Zlatana Ibrahimoviča, ktorý je známy svojimi vyjadreniami a opäť neostal svojej povesti nič dlžný. Samozrejme, všetko bolo myslené v rámci srandy. Ibra momentálne pôsobí už v americkej MLS v drese LA Galaxy a má za sebou výborný debut, keď najskôr strelil vyrovnávajúci gól nádhernou strelou a následne hlavičkou aj zariadil víťazstvo klubu v mestskom derby.


A práve zo Spojených štátov poslal odkaz Ronaldovi. "Myslím, že Ronaldo je gólová mašina. Strelil krásny gól, ale mal by to skúsiť zo 40 metrov a potom by videl, či by to tam skončilo.“ Zlatan týmto vyjadrením naráža na pravdepodobne jeho najkrajší gól kariéry, ktorý strelil proti Anglicku ešte v roku 2012, kedy prekvapil svojím pokusom všetkých vrátane brankára Harta.

Anketa:
Ktorý gól považujete za krajší?
Ronaldove nožničky proti Juventusu
Ibrove nožničky proti Anglicku
Ronaldove nožničky proti Juventusu
17 %
53 Hlasov
Ibrove nožničky proti Anglicku
83 %
258 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia