Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2018, 22:57
Čas čítania 0:00
Marek R.

Fenomenálny Cristiano Ronaldo pokoril Juventus dvomi gólmi a zaskvel sa aj parádnymi nožničkami

ŠPORT CRISTIANO RONALDO FUTBAL LIGA MAJSTROV
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Real Madrid úplne ovládol zápas na ihrisku Juventusu a dá sa povedať, že je vymaľované už po prvom zápase.

V utorok bolo konečne na programe štvrťfinále Ligy majstrov, konkrétne dva zápasy. Proti sebe sa postavili Juventus a Real Madrid a v druhom zápase Bayern Mníchov zavítal na ihrisko FC Sevilla. Divákov logicky zaujímal hlavne prvý menovaný zápas, no prekvapujúco sme sa v ňom dočkali oveľa jasnejšieho výsledku ako v prípade druhom.

Bayern si totiž zo Španielska síce berie výhru, ale tú najtesnejšiu, keď vyhral 1:2. Naopak, Real Madrid nedal Juventusu najmenšiu šancu, domáci dokonca dohrávali zápas v desiatich po dvoch žltých kartách Dybalu. No a výsledok? Jednoznačne 0:3.

Ronaldo otvára skóre zápasu

 

Hlavnou hviezdou zápasu bol, pochopiteľne, Cristiano Ronaldo, ktorý mal prsty vo všetkých troch góloch. Real Madrid išiel do vedenia už v tretej minúte, keď CR7 zúžitkoval prihrávku Isca. Týmto stavom sa skončil prvý polčas, no to najlepšie si portugalský kanonier nechal na polčas druhý.

V ňom totiž zvyšoval na 0:2 krásnymi nožničkami, ktoré ani nejdem opisovať, to jednoducho musíte vidieť sami. V 72. minúte potom Marcelo po Ronaldovej prihrávke zvyšoval už na 0:3 a týmto výsledkom sa aj zápas skončil. Dá sa teda povedať, že je vymaľované už po prvom zápase, čo pravdepodobne nikto nečakal, no stalo sa tak absolútne zaslúžene.

Nemáme slov

Marcelo uzatvára skóre zápasu

Domov
Zdieľať
Diskusia