Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2018, 16:36
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

PornHub opäť na 1. apríla zabodoval žartíkom. Svoju stránku premenil pomocou slovnej hračky na portál plný trúb a rohov

ZAUJÍMAVOSTI PORNHUB
Uložiť Uložené

Portál nezaváhal ani v roku 2018 a fanúšikov odmenil poriadnou dávkou kreativity.

Najznámejšia porno stránka PornHub opäť nesklamala. Už pravidelne si pri príležitosti príchodu 1. apríla pre svojich návštevníkov pripravuje vtipné kampane a premeny svojej vizáže, od čoho neupustila ani v roku 2018. PornHub využil slovnú hračku, a tak sa zmenil na Hornhub.

Portál skonštatoval, že ho každý deň navštevujú milióny nadržaných ľudí, čiže horny people v anglickom preklade, a preto sa nechal inšpirovať slovom horn a premenil svoj web na kráľovstvo rohov a trúb ako hudobných nástrojov. Pri pohľade na PornHub si človek môže byť istý, že ak sa stránka pustí do akejkoľvek kampane, tak ju aj dotiahne do dokonalosti.

Vďaka tomu nahovorila viacero tvorcov, aby do svojich najnovších videí zakomponovali aj trúby či rohy. Novú epizódu FakeTaxi si preto môžeš vychutnať v špeciálnej úprave, nechýba ani masturbácia s veľkým hudobným nástrojom a Asa Akira uspokojí všetky tvoje chúťky aj videom zameraným na jej nohy. PornHub jednoducho vie, ako správne robiť marketing, a milióny fanúšikov zostávajú v neustálom úžase z toho, čo zase stránka vymyslí.

PornHub opäť na 1. apríla zabodoval žartíkom. Svoju stránku premenil pomocou slovnej hračky na portál plný trúb a rohov
Zdroj: PornHub
Domov
Zdieľať
Diskusia