Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2018, 22:39
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pil C a Karlo sú rap. Na prekvapivej spolupráci spojil slovenských interpretov DJ Fatte

HUDBA KARLO PIL C
Uložiť Uložené

Keď si si do dnešného dňa myslel, že Pil C a bývalý člen Haha Crew spolu nevychádzajú, tak pre teba máme prekvapenie.

O približne týždeň sa medzi fanúšikov tradičného rapu dostane ďalší producentský projekt člena Ty Nikdy a IF - DJa Fatte. Ten je síce zástancom starej školy, no aby potešil aj mladších fanúšikov, rozhodol sa na svoje klasické hudby pozvať aj zopár zástupcov novej školy. Tými sú nepochybne aj Pil C a Gumbgu, resp. Karlo, ktorí hosťujú na skladbe My sme rap. 

Pre mnohých výklenkárov a teplakových nadšencov bude pravdepodobne nielen názov, ale aj samotný text ťažko stráviteľný, no československý rap je aj o takýchto prekvapeniach a obzvlášť pri Pil C-m a Karlovi si môžeme byť istí, že vedia, o čom hovoria. 

Fatteov album s názvom Fade In uzrie svetlo sveta už prvého apríla a hneď pár dní na to sa môžeš tešiť na pražskú release párty a tiež oficiálny krst v Rock Café. Do komentov nám daj určite vedieť, čo hovoríš na dnešnú novinku a taktiež, koho by si rád na producentskej doske počul. 

Domov
Zdieľať
Diskusia