Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. marca 2018, 23:58
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nemecký supermarket vyriešil dopyt po Nutelle svojsky. Začal ju predávať v obrovských vedrách a už musel objednať aj nové zásoby

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Nutella očividne v Nemecku patrí medzi obľúbené produkty.

Niet pochýb o tom, že Nutella je jedným z najpopulárnejších produktov, ktoré by si mohol nájsť prakticky v každom supermarkete. Ľudia si ju vychutnávajú na pečive, ale aj s previnilou tvárou s lyžičkou v ruke bez toho, aby ju potrebovali na čokoľvek natierať.

V Nemecku očividne Nutellu milujú rovnako, ak nie ešte viac ako my, a tak sa manažér jednej pobočky supermarketu Edeka v meste neďaleko Dusseldorfu rozhodol zaradiť do ponuky aj jej špeciálnu verziu. Namiesto štandardného balenia s obsahom niekoľkých stoviek gramov zaobstaral pre svoj obchod Nutellu rovno vo vedrách. Jedno vedro váži až 3 kilogramy a zákazníci si ho majú šancu kúpiť za 29,99 eur, čo je suma, za ktorú by si mohol získať aj čosi využiteľnejšie ako vedro Nutelly, ale predsa len sa možno oplatí zainvestovať.

Nemecká verzia portálu VICE dokonca manažéra obchodu Tobiasa Skibu vyspovedala a dozvedela sa, že vedrá s Nutellou sa v predajni objavili náhodou. Viacero zákazníkov sa ho vypytovalo, či sa nedajú kúpiť aj väčšie balenia a Tobias otázku sprostredkoval svojmu distribútorovi. Prvých 50 vedier sa predalo rekordne rýchlo a zatiaľ čo ďalších 150 kusov je už na ceste, Tobias musel pre istotu objednať aj dodatočné vedrá. Jeden zákazník si kúpil rovno 4 vedrá a o špeciálne balenie prejavili záujem aj ľudia z Austrálie či Fínska. Tobias teraz vymýšľa, ako by ich mohol dopraviť po celom svete a možno sa nájde aj záujemca zo Slovenska.  

Domov
Zdieľať
Diskusia