Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2018, 10:42
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Za šikanu ho nepustili do školského autobusu, tak ho otec prinútil bežať kilometer v daždi

ZAUJÍMAVOSTI ŠIKANA
Uložiť Uložené

Bryan sa za svoje výchovné metódy nehanbí.

Šikana do dnešného sveta nepatrí, aj keď sa samozrejme stále v školách vyskytuje. Americký otec Bryan Thornhill sa od učiteľky svojho 10-ročného syna dozvedel, že jeho potomok sa v školskom autobuse nesprával dobre a dokonca šikanoval svojich spolužiakov.

Dostal za to trojdňový trest, počas ktorého sa do školy nemohol zviezť, a tak si preňho otec pripravil špeciálny trest. Ich dom leží len čosi viac ako kilometer a pol od školy a Bryanovi napadlo, že by mohol synovu energiu využiť na ranný beh. Bryanovi dokonca nevadilo ani to, že jeden deň začalo silno pršať, ale malý syn musel vybehnúť na cestu a prebehnúť pred otcovým autom až do triedy.

Učiteľka správanie chlapca pochválila a v porovnaní s predchádzajúcim týždňom ho dokonca nespoznávala, a tak Bryanov nekonvenčný spôsob výchovy zožal úspech. Na internete sa síce stal aj terčom kritiky, ale on si za svojimi metódami stojí.   

Domov
Zdieľať
Diskusia