Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. marca 2018, 20:57
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Tommy Wiseau chce odznova pretočiť najhorší film histórie The Room do 3D verzie. A rád by si zahral aj Jokera v chystanej sólovke

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tommy Wiseau prišiel s ďalšími trafenými nápadmi. Nájde u fanúšikov podporu?

Tommy Wiseau, autor najlepšieho zlého filmu všetkých čias menom The Room, sa opäť blysol svojráznou myšlienkou. Svoje legendárne dielo by totiž chcel obohatiť o 3D formu. Wiseau však nechce hotový film konvertovať, ale znovu ho celý natočiť, záber po zábere. A taktiež z neho chce spraviť hru na Broadwayi.

Tommy Wiseau chce odznova pretočiť najhorší film histórie The Room do 3D verzie. A rád by si zahral aj Jokera v chystanej sólovke
Zdroj: Chloe Productions/TPW Films

Podľa neho by to bolo lacnejšie aj jednoduchšie. Wiseau sa dostal do povedomia mainstreamu najmä výbornou komédiou The Disaster Artist od Jamesa Franca, ktorý si za svoje stvárnenie excentrického režiséra odniesol aj Zlatý glóbus (našu recenziu nájdete tu).

Pre Wiseaua ide určite len o plus: o jeho filme sa dozvedelo ďalšie množstvo ľudí, čiže sa dá počítať s tým, že fanklub The Room sa bude aj naďalej rozrastať.

 

Tommy Wiseau chce odznova pretočiť najhorší film histórie The Room do 3D verzie. A rád by si zahral aj Jokera v chystanej sólovke
Zdroj: Chloe Productions/TPW Films

Otázkou ale ostáva, ako by dopadlo nové "znovunatočenie" celého filmu. Výsledok by bol nepochybne odlišný a určite by v sebe už neniesol tú úprimnú a zároveň čarovne komickú snahu o natočenie strhujúcej drámy. Uvidíme, či sa na to Wiseau dá, ale veľké nádeje by sme tomu nedávali.

V každom prípade, to ešte nie je všetko. Tommy Wiseau totiž pred časom vyrukoval aj s myšlienkou, že by si veľmi rád zahral Jokera v jeho chystanom origine. Wiseau sa vyjadril, že je pripravený rolu Jokera vziať a že diváci sa o tom v nasledujúcich dňoch dozvedia.

Žeby plánoval vypustiť nejakú vlastne zrežírovanú scénu, ktorá by dokazovala, že sa do role psychopatického klauna hodí na sto percent? K celej situácii sa vyjadril aj Wiseauov priateľ a kolega z The Room Greg Sestero.

„Viete, čo je vtipné? Vo svojej knihe The Disaster Artist som na pár stránkach spomenul, že ja a Tommy vyzeráme skôr ako marvelovskí komiksoví záporáci, než priatelia. A to bolo asi pred šiestimi rokmi, takže sa stále držím názoru, že Tommy by mal hrať Jokera a ja Brucea Wayna. Prečo nie?“

Čo na ich ponuku povie Martin Scorsese a Todd Phillips? Asi sa - rovnako ako my - dobre zasmejú. Človek by ale Tommyho a Grega aj tak skoro rád vyzval, aby natočili vlastnú verziu Jokerových začiatkov. Možno by vznikla podobne kultová snímka ako The Room, čo myslíte?

Domov
Zdieľať
Diskusia