Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
9. júla 2024 o 12:30
Čas čítania 10:01
Karina Kováčová

Sexbiznis na Panónskej: Marcela tu šliape už 20 rokov, v kríkoch sú špinavé matrace, použité kondómy a striekačky (Reportáž)

Sexbiznis na Panónskej: Marcela tu šliape už 20 rokov, v kríkoch sú špinavé matrace, použité kondómy a striekačky (Reportáž)
Zdroj: Refresher/Karina Kováčová
ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA DROGY ZDRAVIE ŽIVOTNÉ PROSTREDIE
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Strávila som niekoľko dní v Petržalke na Panónskej. Nie je to len parkovisko, ale aj svet pracovníčok v sexbiznise.

Bratislava sa rýchlo rozvíja a nájdeme v nej veľa možností pre pekný a kvalitný život. Aj keď má naše hlavné mesto potenciál, je tu aj druhá strana mince, na ktorú mnohí obyvatelia nie sú hrdí. Keď povieme slovo Pentagon alebo Slovnaftská ulica, väčšina z nás si pod týmito pojmami predstaví drogy, alkohol a prostitúciu. Ja si po vlastnej skúsenosti do tohto pomyselného rebríčka pochybných lokalít pridávam aj Panónsku cestu v Petržalke, najmä veľké parkovisko pred Tescom, kde väčšinou stoja kamióny.

parkovisko,panonska
Zdroj: Refresher/Karina Kováčová

Niekoľkokrát som o tomto mieste počula od kolegov či známych. Keďže nie je také známe ako Pentagon či „Slovnaftka", nedávala som veľké šance tomu, že by som tam niečo zaujímavé videla. Vlastná skúsenosť ma však presvedčila o opaku a s čistým svedomím by som povedala, že Panónska v mojom rebríčku zatiaľ kraľuje. 

V článku ti opíšem, čo som tam zažila počas viacerých dní. Rozprávala som sa s pracovníčkou v sexbiznise, ktorá mi povedala celý príbeh o svojom živote a nafotila som miesta, kde sa to všetko odohráva. Z fotiek, ktoré som urobila, ide mráz po chrbte a je smutné, že aj napriek všetkým reštrikciám a pravidelnej kontrole polície, sa tieto veci stále dejú. 

Prvý deň

Keďže som nevedela, čo mám čakať, rozhodla som sa, že si najprv prezriem celé parkovisko a uvidím, či ma tam niečo zaujme. Strávila som tam asi štyri hodiny, počas ktorých sa absolútne nič neudialo a situácia na celkom parkovisku bola pokojná. Premávali sa po ňom len ľudia s nákupnými taškami alebo vodiči, ktorí hľadali parkovacie miesto.

Odporúčané
Vyskúšala som si tréningy, z ktorých sa internet smeje – bubnovanie aj minitrampolíny. Jediný, kto bol na smiech, som bola ja Vyskúšala som si tréningy, z ktorých sa internet smeje – bubnovanie aj minitrampolíny. Jediný, kto bol na smiech, som bola ja 31. augusta 2024 o 12:30

V čase, keď som bola na parkovisku, stáli na ňom asi tri kamióny. Všetky však mali zatiahnuté závesy vnútri kabíny a pravdepodobne si vodiči robili povinnú pracovnú prestávku. Po troch hodinách skúmania miesta som však uvidela ženu oblečenú celú v ružovom s blond vrkočom, ktorá vystupovala z jedného z troch kamiónov. Na náves si položila svoje igelitky a vyzerala tak, že sa upravuje a oblieka si nohavičky. Potom odišla smerom k vchodu hypermarketu.

tesco,prostitutka
Zdroj: Refresher/Karina Kováčová

Asi desať minút po nej z kamióna vystúpil aj pravdepodobný vodič, ktorý si išiel kúpiť zmrzlinu. Zaujímavé bolo, že som ženu vchádzať do kamióna nevidela, čo znamená, že tam pravdepodobne boli spolu celé tri hodiny. Za ten čas, ktorý som na parkovisku strávila, to však bolo jediná zaujímavá situácia, ktorú som videla. Od jedného človeka bez domova, ktorý sa potuloval po okolí, som sa však dozvedela, že na tomto mieste sa naozaj pohybujú pracovníčky v sexbiznise a že som len nevychytala správny moment. Sklamaná som sa teda pobrala domov. Z jednej skúsenosti si však nechcem robiť obraz o celom mieste, preto som sa rozhodla, že to skúsim aj na ďalší deň. 

Druhý deň

Na parkovisko Tesca som prišla okolo jedenástej predpoludním hneď na druhý deň. Spozorovala som tam ženu, ktorá sa prechádzala pomedzi autá, stále sa obzerala a telefonovala. Žiadne vyzývavé, pekné oblečenie či mejkap. Mala oblečené rifle, sveter a nosila si so sebou veľkú tašku na pleci.

prostitutka, bratislava
Zdroj: Refresher/Karina Kováčová

V jednej chvíli však pri nej zastavil červený starý renault a vzal ju so sebou. Keďže mali otvorené okná v aute, počula som, že sa o niečom dohadujú a kričia na seba. Myslela som si preto, že pani len čakala na svojho partnera, ktorý ju mal odviezť. Približne za 10 minút ju však auto priviezlo naspäť na parkovisko, blízko ku kríkom, kde čakal ďalší neznámy muž. Keď vystúpila z auta, pobrala sa s neznámym mužom za kríky, odkiaľ sa vrátili asi po polhodine a každý odišiel iným smerom. Žena po chvíli čakania nastúpila znovu do červeného renaultu. 

auto, tesco, prostitutka
Zdroj: Refresher/Karina Kováčová

Následne som zahliadla staršiu ženu, ako sa úplne rovnako prechádza po parkovisku. Neskôr sa k nej pridala aj pani, ktorá predtým odišla v červenom renaulte. Občas prehodila niekoľko slov so svojou „kolegyňou“, ktorú po svojich zisteniach už môžem takto nazvať. 

Odporúčané
Nečakaj na jeseň, boostni imunitu už teraz. Farmaceut poradí ako na to Nečakaj na jeseň, boostni imunitu už teraz. Farmaceut poradí ako na to 31. augusta 2024 o 10:27

Situácia bola napokon úplne pokojná, ženy postávali či posedávali na obrubníkoch a krátili si čas fajčením cigariet. Keď sa mi trochu vzdialili z dohľadu, rozhodla som sa, že sa pôjdem pozrieť za kríky, v ktorých sa na polhodinu schoval spomínaný pár.

Sklad bioodpadu a brloh v kríkoch

Kríky boli zvonku pekne upravené a asi nikto, kto išiel okolo, by si nepovedal, čo sa môže skrývať na druhej strane. Keď som tam vstúpila, pripadalo mi to ako brána do iného sveta. Kríky vyzerali oveľa väčšie. Hneď na úvod ma privítalo niekoľko použitých kondómov, menštruačných vložiek či injekčných striekačiek. Odhodlala som sa ísť ďalej a prišla som do prvej „miestnosti“, v ktorej ležal veľký špinavý matrac. Niekto si tam dokonca zabudol aj čipkovanú podprsenku. 

Prešla som ďalej a našla ďalší veľký matrac, na ktorom bol dokonca plyšový macko a odložené tenisky.

Pridaj sa do klubu REFRESHER+
Základné
5 €
Účtuje sa raz za 4 týždne
1,25 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Menej reklám
150 kreditov každé 4 týždne na nákup benefitov
Ročné - 17 %
60 € 50 €
Účtuje sa raz za rok
0,96 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Úplne bez reklám
2 000 kreditov ihneď na nákup benefitov
Zdieľanie článkov kamošom
Všetky možnosti predplatnéhoMám zľavový kód
Dokončením súhlasím s pravidlami a podmienkami portálu Refresher.
Pridaj sa do klubu REFRESHER+

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Fotoalbum všetkého, čo som našla za kríkmi.
  • Ako funguje sexbiznis na Panónskej.
  • Ako sa mi podarilo rozprávať sa s jednou pracovníčkou v sexbiznise.
  • Čo mi povedala a ako prebiehal náš rozhovor, ktorý trval hodinu a pol.
  • Prečo sa musí živiť vlastným telom. 
  • Či má priateľa, rodinu a aký má Marcela názor na drogy. 
Dočítať článok
Máš už predplatné?
Prihlásiť sa
Dočítať článok
Poslať sms
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 162988 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Odomknúť cez SMS
Tento článok
Poslať sms Ako to funguje?
Všetky články na mesiac
🤩 Len 1,50€ navyše
POSLAŤ SMS Ako to funguje?
Po odomknutí získaš
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Napr.: PPV kód na Oktagon 60 , Pizza v Oggi ZDARMA alebo Burger v Roxore ZDARMA
Zobraziť všetky (9)
Domov
Zdieľať
Diskusia