Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. februára 2018, 15:32
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Bill Gates nemá ani potuchy o cene bežných potravín. Miliardár si vo vtipnom videu vyskúšal uhádnuť, koľko stoja základné veci v domácnosti

ZAUJÍMAVOSTI BILL GATES POTRAVINY
Uložiť Uložené

Miliardár očividne nemá veľmi blízke prepojenie s nakupovaním bežných predmetov.

Mať majetok v hodnote desiatok miliárd dolárov dokáže človeka odstrihnúť od bežnej šedej reality. Bill Gates sa včera objavil v šou Ellen DeGeneres a okrem rozhovoru si s moderátorkou stihol zahrať aj vtipnú hru. Musel v nej hádať, koľko stojí päť základných vecí, ktoré by si našiel zrejme v každej domácnosti, ale Bill nemal veľký úspech. Zakladateľ spoločnosti Microsoft prestrelil už svoj prvý odhad o 4 doláre a trafiť sa mu podarilo iba dentálnu niť, pretože ju sám neustále používa.

Prezradil aj to, že si už nepamätá, kedy bol naposledy v supermarkete, pretože na nakupovanie má samozrejme asistentov a pri úrovni jeho slávy by bol akýkoľvek pobyt v obchode otrasným zážitkom. Bill síce nemá ani tušenia o tom, koľko by mohla stáť ryžová pochúťka, ale na druhej strane sa neustále snaží zlepšovať náš svet a zbavovať ho nebezpečných ochorení, takže všetko má svoje výhody aj nevýhody.

Domov
Zdieľať
Diskusia