Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2018, 10:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Na spoločnej skladbe sa stretli slovenskí, českí aj britskí grime MCs

HUDBA GLEB
Uložiť Uložené

Hostia Smackových krstov stihli medzi koncertami návštevu F*CK THEM štúdia, kde vznikla skladba Culkin Riddim.

Hneď na začiatku roka F*CK THEM spoločne s A51 organizovali úplne prvý grime-ový rave na Slovensku, pričom okrem tých tradičných mien domácej scény sa tentokrát predstavili aj hostia z UK. Vďaka Smackovi totiž už aj v mekke tohto žánru veľmi dobre vedia, že Slovensko a Česko zažívajú grimeový rozmach a ľudia mu rozumejú. 

Ako to na podobnej párty vyzerá sme vám ukázali prostredníctvom zatiaľ posledného Refresher Backstage so spomínaným Smackom v Brne, avšak ešte deň pred tým sa rovnaká zostava predstavila aj v Bratislave. A práve tam, vo FCK THEM štúdiu vznikla aj dnes predstavená novinka, kde sa netradične stretávajú MCs z troch krajín. Za Slovensko je to Gleb, za Česko členovia A51 a zvyšok sa už postarali reprezentanti z Londýna. 

Singel hneď dostáva aj jednoduchý vizuál zo štúdia z dielne Simona Seriša a my už len doplníme, že o beat sa postaral Dryman. Nech sa páči. 

Domov
Zdieľať
Diskusia